FOTBAL  »  LIGA 4  »  STEAUA

VIDEO Fanii Stelei au aprins torțe la Crucea Eroilor de pe Caraiman!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 15:37 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 16:06

Aproximativ 20 de fani din Peluza Sud de la Steaua au urcat duminică la Crucea Eroilor, de pe Muntele Caraiman, și au aprins torțe și au scandat.

Fanii Stelei, echipa din Liga a 4-a, au mers la Crucea Eroilor pentru „a-i omagia pe eroii care au luptat pentru reîntregirea Neamului Românesc”, după cu au scris cei de la Asociația Steliștilor pe Facebook. 

VIDEO Fanii Stelei, show cu torțe la Crucea Eroilor

„ Pe 28 iunie 1914, o scânteie avea să declanșeze cea mai mare conflagrație cunoscută, până atunci, de către omenire: Primul Război Mondial. Crucea comemorativă a Eroilor Români, iniţiată de regele Ferdinand I şi de regina Maria, reprezintă unul dintre simbolurile unităţii naţionale, ale sacrificiului pentru înfăptuirea acesteia și un omagiu adus eroilor, care şi-au jertfit viaţa în Primul Război Mondial. Pe 28.06.2020, Peluza Sud a fost la Crucea Eroilor, de pe Muntele Caraiman și i-a omagiat pe eroii care au luptat pentru reîntregirea Neamului Românesc” 
Asociația Steliștilor 1947

 A fost chemată Jandarmeria

Un turist s-a alertat, crezând că e vorba de un foc, și a sunat la 112. Jandarmeria a intervenit prompt, dar forțele de ordine nu-i pot amenda pe fani pentru folosirea torțelor. Totuși, aceștia pot fi sancționați pentru nerespectarea distanțării.

„Un bărbat aflat dincolo de munte, la Babele, a sunat la 112 semnalând că este un foc deschis la Crucea de pe Caraiman.

Ulterior, acesta a revenit și a spus că, de fapt, este vorba de niște torțe. Materialele pirotehnice sunt din categoria celor legale. Martorii ne-au spus că suporterii au fost pașnici, nu au deranajat, iar după consumarea torțelor au lăsat curățenie în urma lor. Am indentificat însă trei persoane, după numere de înmatriculare ale mașinilor”, a declarat pentru Libertatea Andrei Dumitrache, comandantul patrulei de jandarmi montani.

VIDEO Ilie Stan a vorbit despre transferul la Steaua: „Nu am putut să dorm două zile”

FOTO. Imagini de la Stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf

+8 FOTO

Citește mai multe știri din Liga a 4-a:

Fanii Stelei au ales adversara pentru inaugurarea arenei din Ghencea: „E asociată cu imaginea tinerilor”

A uitat de Gigi Becali și FCSB și a semnat cu Steaua: „Sperăm să ajungem în Liga 1 cât mai repede!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
kylethegreat
kylethegreat  •  01 Iulie 2020, 22:14

STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. sezonul asta castigam finala impotriva lui sepsi si luam cupa romaniei. bravo Steaua.

alex_1973
alex_1973  •  01 Iulie 2020, 13:31
Postat de Traian Pavelescu pe 29 Iunie 2020, 16:51

In primul rând o erata absolut necesară: nu este vorba de fanii Stelei ci de triștii și ridicolii aplaudaci ai Cazarmii Staliniste a Armatei-CSA. Fanii adevărați ai Stelei, adică 52% din totalul suporterilor romani, susțin Steaua nu o improvizație amatoare, fără istorie, tradiție și mai ales fără viitor, apărută in 2017 in ograda unei cazemate sovietice! Cine sunt susținătorii relicvei bolșevismului sportiv al CSA? Evident ca sunt Steaua Lubera de rațiune și logica și ceilalți de la AS 47, adică Aceiași Staliniști din 1947! Nu mai e nimic de zis despre catanele, santinelele și plantoanele Cazematei Sinistre Anacronice-CSA!

Era odata un Traian mare minchinos.cunoscut ca sluga piperanului.Acest individ cunoscut ca un comunist convinssi secu la origine scrie dupa o copiuta aceleasi cuvinte .El altceva nu stie saracul face doar ce i sa spus.Esti aidoma fechesebistilor legTi la ochi si cu mintea putina.

cristi47.reload
cristi47.reload  •  30 Iunie 2020, 05:11

Respect sud Steaua

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close