LIGA B    •   CHINDIA - VOLUNTARI 1-0 / 0-3 LA PENALTY-URI

Antrenorul Chindiei, reacție după ce echipa sa a ratat promovarea: "Tot visul s-a năruit! Toată munca!"

Miercuri, 13 Iunie

Antrenorul Chindiei, Nicolae Croitoru, e dezamăgit după ce echipa sa a pierdut la penalty-uri promovarea în Liga 1, scor 0-3. La capătul celor două manșe scorul a fost egal, 1-1. "Tot visul n-a năruit, toată munca. Este păcat. Am fost mai aproape. Ţin să-i felicit pe jucători pentru cele două jocuri pe care le-au făcut contra Voluntariului.

Trebuie să-i felicit şi pe suporteri şi îmi pare rău că nu am reuşit să-i facem fericiţi. Am crezut în şansa noastră. Din păcate, la penalty-uri, cred că lipsa experienţei şi-a spus cuvântul şi importanţa momentului ne-a copleşit.

Acum este greu să fim optimişti, pentru că este un moment dureros. Au fost două jocuri echilibrate. Eu cred că a contat jocul tur, când cred că un egal era un rezultat echitabil”, a declarat Nicolae Croitoru pentru TV Telekom Sport.

Comentarii (9 ) Adaugă comentariu

Danut Ognean  •  14 Iunie 2018, 12:42

si asa a ramas inca o echipa de casa a fcsb in liga unu

chris_bu67  •  14 Iunie 2018, 12:27

Postat de invinctus pe 14 Iunie 2018, 10:37

Sinteti echipa slaba de tot cu toate ca nu suport echipele din comunele de pe langa bucuresti dar nu aveati ce sa cautati in liga I

e adevărat,dar Voluntariul e mai bună?poate cu 4-5 jucători aduși în vară,o puneau de o salvare în extremis de la retrogradare!

invinctus  •  14 Iunie 2018, 10:37

Sinteti echipa slaba de tot cu toate ca nu suport echipele din comunele de pe langa bucuresti dar nu aveati ce sa cautati in liga I

Vezi toate comentariile (9)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase