FOTBAL  »  LIGA 2  »  U CRAIOVA

Anunţ mare pentru fanii Ştiinţei » Universitatea Craiova îşi prezintă noul antrenor şi jucătorii! Cînd va avea loc evenimentul

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iunie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 28 iunie 2013 21:20

Aflat sub presiunea noii echipe pe care Olguţa Vasilescu şi fostele glorii ale Craiovei o pregătesc, Adrian Mititelu a anunţat pe site-ul oficial al Craiovei cînd va fi prezentarea oficială a echipei.

Aşadar, luni, Universitatea Craiova va anunţa noul antrenor, dar şi cei 25 de jucători care vor face parte din lotul pentru sezonul viitor. Mai mult, Adrian Mititelu a anunţat că a depus actele pentru înscrierea în Liga a 2-a.

"Avînd în vedere numeroasele informaţii deformate din presă cu privire la intenţia clară de înscriere în competiţie a FC Universitatea Craiova, comunicăm următoarele:

Luni, ora 15.00, FC Universitatea Craiova organizează o conferinţă de presă în care va prezenta noua structură a clubului, conducerea executivă, antrenorul principal şi numele celor 25 de jucători care au încheiat contracte de joc cu FC Universitatea Craiova.

De asemenea, FC Universitatea Craiova va depune toate documentele necesare înscrierii în campionatul Ligii a II-a, sezonul 2013-2014 p]nă cel mai târziu vineri – 5 iulie. Conferinţa de presă va avea loc la restaurantul Periniţa,  la ora 15.00", a fost comunicatul postat de Adrian Mititelu pe site-ul clubului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (93)
petrusm
petrusm  •  30 Iunie 2013, 19:49

Primariile nu au voie sa fie majoritari la o echipa ... LOV FACE DE-O ABUREALA GEN TIMISOARA RECAS SA II SALVEZE PE NAS SI PE ORACOL ... NIMENI CU SCAUN LA CAP NU POATE CREDE CA SE POATE INFIINTA LEGAL UN SUBSTITUT AL UNIVERSITATII CRAIOVA , IN REST LUCRURI TIPIC DE ZAPACIRE A OAMENILOR... PROMITI UNA SI FACI INVERS ... CINE O MAI CREDE PE LOV ?...

robert.fan.stinta
robert.fan.stinta  •  30 Iunie 2013, 11:43

conferinta de presa nu va fi tinuta,pt ca omul minte mult.ai semnat contracte de munca cu 25 de jucatori,insa asta faci de 8 ani.dar cu fotbalisti cind o sa semnezi contracte?jucatori adusi de tine nici in tancodrom nu isi gasesc loc.sincer cred ca minti din ce in ce mai mult,si am obosit sa te mai ascultam!!!

petrusm
petrusm  •  29 Iunie 2013, 16:06

Primariile nu au voie sa fie majoritari la o echipa ... LOV FACE DE-O ABUREALA GEN TIMISOARA RECAS SA II SALVEZE PE NAS SI PE ORACOL ... NIMENI CU SCAUN LA CAP NU POATE CREDE CA SE POATE INFIINTA LEGAL UN SUBSTITUT AL UNIVERSITATII CRAIOVA , IN REST LUCRURI TIPIC DE ZAPACIRE A OAMENILOR... PROMITI UNA SI FACI INVERS ... CINE O MAI CREDE PE LOV ?..

Vezi toate comentariile (93)
Comentează