LIGA B    •   FARUL

Ciprian Marica aduce lămuriri după scandalul iscat din cauză că a preluat marca Farul: "Mă respect și niciodată n-aș face asta. E exclus!"

FOTO: Cristi Preda

FOTO: Cristi Preda

Miercuri, 04 Iulie

Fostul fotbalist Ciprian Marica, 32 de ani, a câștigat licitația pentru marca Farul, iar azi a infirmat zvonurile conform cărora ar intenționa să construiască un ansamblu rezidențial pe locul stadionului din Constanța. "Am cele mai bune intenții", dă asigurări fostul atacant al naționalei. "Situația e în felul următor: la inițiativa lui Mircea Lucescu și a altor oameni din sport, mi s-a spus că trebuie să mă implic în fotbal. Când mi s-a spus de Farul și de oportunitatea de a cumpăra sigla, palmaresul și istoria acestui club reprezentativ. de tradiție pentru fotbalul românesc, am zis că pot să mă implic.

Nu am un plan organizat, lucrurile s-au întâmplat foarte rapid. N-am avut timp să iau contact cu suporterii până acum. Mi s-a părut oportun ca un brand ca Farul să ajungă pe mâna unui sportiv, nu pe mâna cuiva care nu are nimic în comun cu fotbalul sau cu sportul.

Primăria a susținut acest proiect până la un moment dat. Nu vreau să dezbin, nu vreau să creez conflicte. Dacă voi găsi un partener de discuție, foarte bine, nu am nimic împotrivă. Acum două săptămâni am auzit pentru prima oară de acest lucru, iar marți am câștigat licitația. Voi încerca să fac tot ce pot pentru acest club. Am jucat atâția ani pe acel stadion. Am trăit atâtea momente frumoase la Constanța.

Am cele mai bune intenții, nu încerc să ascund ceva, nu fac mișmașuri. Nu vreau să construiesc niciun bloc, nu e adevărat ceea ce s-a spus. Am scris și pe Facebook pentru ca toată lumea să vadă: mă respect pe mine în primul rând și niciodată nu m-aș preta la astfel de lucruri. E exclus! Eu, Ciprian Marica, nu voi face niciodată așa ceva", a declarat Marica, la TV Digi Sport. 

"Culorile și palmaresul acestei echipe contează pentru mine. Vreau ca Farul să redevină echipa de tradiție care a fost dintotdeauna, iar această echipă să fie în prima ligă"
Ciprian Marica

Vezi și: 

Comentarii (7 ) Adaugă comentariu

blocatu  •  08 Iulie 2018, 20:17

Postat de pma77 pe 05 Iulie 2018, 04:56

Marica a cumparat brandul nu stadionul..cum sa construiasca blocuri pe stadionul orasului..nici daca ar vrea nu ar putea.

stadionul este al municipalitatii , asa era si inainte! nu a fost nici al lui Nedelcu, nu este nici al lui Marica! ca ei vor incerca un mis-mas, daca este cum se zvoneste, este o alta mancare de peste, dar e cam greu cand DNA sta cu ochii pe Fagadau sa faca manevre cu stadionul..... Marica ar trebui sa preia echipa suporterilor, ca tot e in B inainte sa se desfiinteze si sa puna mana la treaba!

ionnis  •  05 Iulie 2018, 09:37

Marica el salvatore de la patria :))

marius.bxl  •  05 Iulie 2018, 08:50

Auzi la el a salvat farul. De la ce la salvat?

Vezi toate comentariile (7)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase