FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV Rapid nu se dezminte » Primele neînţelegeri pe axa Florin Marin&Burcă versus Moraru!

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 august 2015 17:58

Rapid a trăit frumos doar cîteva zile, atît cît a trecut din momentul în care au fost anunţaţi Ovidiu Burcă şi Florin Marin ca preşedinte şi, respectiv, antrenor, şi pînă astăzi.

Între cei doi şi patronul clubului au apărut primele neînţelegeri, iar divergenţele de opinii l-au determinat pe tehnician să ia o decizie radicală. Conform surselor GSP din interiorul echipei, Florin Marin a condus azi primul antrenament al zilei în cantonamentul din Braşov, iar la cel de-al doilea nu s-a mai prezentat.

Antrenorul şi preşedintele Ovidiu Burcă vor să aibă o discuţie lămuritoare cu Valerii Moraru, în urma căreia problemele care au apărut la echipă în ultimele zile să fie rezolvate.

E posibil ca în cazul în care nu se va ajunge la consens, atît Florin Marin, cît şi Ovidiu Burcă să părăsească echipa la mai puţin de două săptămîni din momentul în care au fost instalaţi.

Zilele trecute şi Daniel Pancu a decis să plece, motivînd că "am suportat prea multe şi m-am coborît, din dragoste pentru Rapid, la nivelul cel mai de jos, dar totul are o limită". Pancu a semnat cu FC Voluntari şi va evolua în prima ligă.

Citește și: Victorie clară pentru Rapid în prima partidă a verii

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (64)
supereduardo10
supereduardo10  •  03 August 2015, 11:39

numai scrie mai h.o-ii ca te baneaza astia :)))

supereduardo10
supereduardo10  •  03 August 2015, 11:38

gannicus2014 minte de gai.nna :)) pai cine dr citeste stiri cu voluntariu mahh ? :))) vrei sa-si taie craca de sub picioare :)) si asa sunt stiri numa despre fcsb de care lumea de bun simtz este plictisita Ia motiv de studiu vezi ca Rapid DETINE RECORDUL DE AUDIENTA PE GHENCEA !! cand juca in B la un meci cu Petrolu :)) ca esti incurcat? asa-i ca nu intelegi nimic ? :)))

travka
travka  •  03 August 2015, 10:43

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează
Close