FOTBAL  »  LIGA 2  »  PANDURII - UTA

FOTO Accidentare horror la Pandurii - UTA! A fost împins de un adversar, a făcut henț și s-a ales și cu o lovitură teribilă

Captura TV Digi Sport +1   FOTO
Captura TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 octombrie 2018 17:59

Partida dintre Pandurii și UTA, scor 1-2, nu a oferit doar momente amuzante, ci și unul extrem de trist.

În minutul 25, când arbitrul Denis Haidiner a arătat punctul cu var, El Hasni, fundașul oaspeților, a fost împins de Nsiah, a căzut pe picior și s-a accidentat grav.

În cădere fundașul oaspeților a atins mingea cu mâna, ceea ce l-a făcut pe tânărul arbitru să dicteze penalty. Numai că ce a urmat după acest henț a fost horror.

El Hasni a căzut pe picior și s-a ales și cu o problemă destul de gravă la genunchi, dar și cu o rană din cauza suprafeței de joc. Fotbalistul a fost imediat înlocuit.

Pandurii a ratat însă acea lovitură de la 11 metri. Tudoran a fost cel care a executat penaltyul.

Citește și:  GALERIE FOTO Mihai Pintilii, apariție surpriză alături de un fost "greu" al fotbalului românesc

FOTO Imagini amuzante de la Târgu Jiu. Telefon transformat în periscop pentru a urmări meciul din podul casei :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
whiteredarad
whiteredarad  •  06 Octombrie 2018, 23:15

Nu este prima data cind Haidiner isi bate joc de UTA, a facut-o grav de inca 3-4 ori , recent. De citeori a arbitrat-o a facut-o praf, chiar si la juniori. La aceasta faza fkuierasul, dar si tusarul ( cu care "s-a consultat" ) pot fi acuzati de rea intentie, faultul in atac este clarisim, aradeanul cade, dezechilibrat, cum sa dai penalty si galben (... al 4 lea) ? Unde este intentia de hent ? Cred ca baietasul asta trebuie trimis mai mult la C si prin judet. A fost penibil !

513167672175872
Pepe Pep  •  06 Octombrie 2018, 02:06

Sa speram ca accidentarea nu este totusi atat de grava ,avem nevoie de el,este un jucator bun .Multa sanatate din partea suporterilor .

513167672175872
Pepe Pep  •  06 Octombrie 2018, 02:03

Un *** de arbitru,ar trebui sa nu mai arbitreze decat meciuri de cartier .Acolo nu ar face asa ceva ca l-ar rupe cu bataia.Un nenorocit *** afara cu el din arbitraj.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează