LIGA B    •   ACS POLI TIMIŞOARA

Marian Iancu vrea să cedeze palmaresul lui Poli: "Sîntem în discuţii"

Joi, 18 Octombrie 2012

Fostul patron al lui Poli Timişoara, Marian Iancu, spune că se află în discuţii pentru cedarea palmaresului bănăţenilor.Iancu a renunţat să-i mai finanţeze pe timişoreni anul trecut, iar echipa s-a desfiinţat la finalul sezonului, deşi se afla pe loc promovabil. Între timp, în Timişoara au apărut alte două echipe: ACS Poli Timişoara, care joacă în Liga B, şi ASU Poli Timişoara, din liga a cincea.

"Sîntem în discuţii cu cei de la ACS să le dăm posibilitatea să beneficieze de palmares, cel pentru care noi am luptat şase ani de zile, pentru a umple din nou stadionul Dan Păltinişanu. ASU este o echipă înfiinţată acum cîţiva ani de zile, care nu va primi niciodată din partea noastra dreptul să se ataşeze istoriei şi palmaresului.

După primul Comitet Executiv vor fi obligaţi să-şi schimbe numele, pentru că în Timişoara acest simbol trebuie să fie respectat şi să nu mai existe pe toate gardurile şi pe toate drumurile, iar cei care îşi doresc să se numească Poli Timişoara să abuzeze", a spus Marian Iancu pentru Dolce Sport.

Comentarii (13 ) Adaugă comentariu

reality  •  24 Octombrie 2012, 17:48

@aruabuas - Ripensia nu are nevoie de palmaresul Politehnicii Timisoara pentru ca are palmares mai bun, cu titluri de campioana etc. Cat despre Iancu.... o mica corectie la titlul articolului... Iancu nu CEDEAZA palmaresul ci VINDE palmaresul... deci o mica diferenta ..... pe bani frumosi.

boneta26  •  21 Octombrie 2012, 11:20

eu zic ca nu se merita sa-l plateasca pe gras ...cu banii pe care probabil ai cere mai bine sustin echipa asta noua si sa-l lase cu palmaresul sa se duca in mormant si la naiba sa-l ia...

aruabuans  •  19 Octombrie 2012, 14:40

Sa il cedeze Ripensiei.

Vezi toate comentariile (13)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase