FOTBAL  »  LIGA 2  »  FC U CRAIOVA 1948 SA

Mititelu e ferm pe poziții: "Jucăm cu leul pe piept!" » Cum va fi asigurat capitalul noii societăți

foto: Alex Nicodim, GSP
foto: Alex Nicodim, GSP

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2017 09:00

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, echipa care începe iar din liga a 4-a, spune că "cei de la CSU folosesc abuziv emblema, dar în curând o să fie obligaţi de lege s-o dea jos!" 

Luni seară, noua echipă a Universităţii Craiova s-a prezentat în faţa a 1.000 de fani. O întâlnire care nu a fost lipsită de incidente. Un grup de suporteri a vrut să-l scoată din teren pe Adrian Mititelu jr., cel care a făcut parte şi din lotul fostei echipe. "Au fost doi-trei nebuni care s-au luat de el. Vrea şi el să se antreneze, să vadă dacă mai poate să joace", a comentat tatăl său.

"Sunt obişnuit să fiu taxat de fani"

Nici Mititelu senior nu a fost "uitat" de suporteri, care l-au înjurat la greu, deşi susţin echipa pe care acesta a reînfiinţat-o! "Sunt obişnuit cu comportamentul lor faţă de mine. Eu am băgat cei mai mulţi bani în Universitatea Craiova dintre toţi patronii, dar sunt cel mai înjurat. E culmea, dar asta este situaţia!".

Mititelu susține că "pe noile tricouri vom pune sigla noastră veche, cu leul. Cei de la CSU o folosesc abuziv! Avem proces pe rol, la Înalta Curte de Casație, iar legea îi va obliga s-o dea jos. Noi avem sigla asta de 25-30 de ani, ei abia au apărut de 4 ani!". În iunie 2016, Curtea de Apel decidea că palmaresul și sigla cu leu a Universității Craiova aparțin celor de la CSU Craiova.

Noua societate care va finanţa echipa se numeşte FC U Craiova 1948 SA, capitalul urmând să fie asigurat astfel: 25 la sută de suporteri, 75 la sută de familia Mititelu. 

"Suporterii vor să le arate celor de la CSU şi Olguţei că sunt independenţi. De-aia mă înjură pe mine"
Adrian Mititelu, finanțator FC U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
198939213804366
Adrian Addryano  •  19 Iulie 2017, 21:11

TRIBUNALUL DOLJ a spus clar in doua randuri ca FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA este continuatoarea istorica a clubului infiintat in anul 1948!!!!!!!!!!Dupa revolutie toate cluburile departamentale s-au privatizat pentru ca asa cerea legea si regulamentele UEFA si toate cluburile trebuiau sa fie organizate in societati cu capital privat!!!!!!!!STIINTA a fost preluata in 1994 de fratii Paunescu care apoi a vandut-o lui Ilinca,Ilinca i-a cedat clubul lui Netoiu si Gheara,cei doi i-au vandut actiunile in 2002 lui Staicu care la randul lui i-a cedat clubul acum 12 ani dupa prima retrogradare lui Adrian Mititelu!!!!!!!!!!!Nume,culori,palmares,stema cu leul,rand pe rand aceste lucruri au apartinut celor care au investit banii lor in clubul Universitatea Craiova 1948!!!!!!!!!!Asa cum s-a intamplat in 2003 la Chelsea cand Ken Bates i-a cedat actiunile clubului si implici si numele,culorile,palmaresul si stema cu leul,lui Roman Abramovich!!!!!!!!Asta este ADEVARUL JURIDIC pe care il cunoaste orice om cu minime cunostinte juridice si pe care l-a spus prin doua hotarari judecatoresti si TRIBUNALUL DOLJ!!!!!!!!!!

679505175577947
Florin Stiu  •  19 Iulie 2017, 13:10

Noua societate care va finanţa echipa se numeşte FC U Craiova 1948 SA.......deci infiinteaza o alta societate !! atunci ce are el cu universitatea in comun???....capitalul urmând să fie asigurat astfel: 25 la sută de suporteri, 75 la sută de familia Mititelu. ....ha ha ha 25% suporteri 75% nimeni....asta e mititelu!!!

deuxex
deuxex  •  19 Iulie 2017, 12:34

De ce nu spune Ajica faptul a trimis dosarul de licentiere la AJF Dolj incomplet, fara numele echipei, fara stema si fara stadion? Dosarul va fi respins, Ajica va da vina din nou pe "Sandu Mircea, Dragomir si Olguta"...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează