FOTBAL  »  LIGA 2  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mititelu răspunde atacurilor Olguţei: "Vom face antrenament în faţa Primăriei! Ceea ce a prezentat azi sînt basme de Petre Ispirescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 04 iulie 2013 16:09

Olguţa Vasilescu a anunţat astăzi într-o conferinţă de presă primele detalii despre CS U Craiova, declarînd şi că pe "Ion Oblemenco" va juca doar noua echipă, nu şi Universitatea.

Adrian Mititelu a reacţionat după conferinţa de presă de astăzi: "Ne echipăm toţi şi jucătorii o să meargă jonglînd pînă în faţa Primăriei după care vom face antrenament în faţă. Să vedem ce vor zice", a explicat Mititelu.

Olteanul este neîncrezător şi asupra sumelor vehiculate astăzi, adică un buget de 1.5 milioane de euro pentru CS U, replicînd dur: "Ceea ce au prezentat Olguţa Vasilescu şi ceilalţi sînt basme de Petre Ispirescu".

Vezi aici detalii de la conferinţa de presă de astăzi: ce funcţie va ocupa Craioveanu şi care vor fi stema şi imnul clubului

 

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (39)
yoyo_007
yoyo_007  •  05 Iulie 2013, 12:56

oare matinelu o fi citit basmele de petre ispirescu?

forza.stiinta
forza.stiinta  •  05 Iulie 2013, 09:01
Postat de sebastian_ionut pe 04 Iulie 2013, 22:56

E bine ca suporterii sa intelega ca cei 2 investitori sunt si ei tot suporteri de mici copii ai Universitatii Craiova,si sunt foarte potenti financiar.Andrici si Brailoiu sunt cunoscuti in lumea pietei de capital .Ca drept dovada cei 1,5 mil. euro cu care vin acum,pt astia sunt niste sume derizorii si sunt pentru binele echipei.Echipa lui Mititelu in 2,3 luni, vor pleca toti jucatorii de acolo,el nu are cu ce sa-i plateasca.

corect, si oamenii in plus stiu sa faca afaceri si stiu ce e ala management mititelu e o nulitate, are in echipa pe spanu :)) mor de ras :))

viorescu
viorescu  •  05 Iulie 2013, 07:50

Hopa, tanti are emblema cu leul in poza asta. Ieri se uita la o alta emblema, una in dungi, cu zabrele. Inseamna ca a pus leul dupa zabrele??

Vezi toate comentariile (39)
Comentează