LIGA B    •   REZULTATE

Spectacol total în Liga a 2-a! S-au marcat 13 goluri în Clinceni - Pandurii și Petrolul - Luceafărul Oradea » Cum arată clasamentul

Marti, 09 Octombrie

Astăzi s-au disputat două meciuri din etapa a 11-a din Liga a 2-a și s-au înregistrat rezultate spectaculoase.Academica Clinceni s-a impus pe teren propriu, 4-1 cu Pandurii și se află pe primul loc în Liga a 2-a, cu 24 de puncte.

Academica a început are și a condus cu 3-0 după 32 de minute, grație golurilor marcate de Ion și Horsia și a autogolului lui Vodă. Tudoran a redus din diferență în minutul 42, iar Gliga a stabilit scorul final, în minutul 89.

Petrolul a făcuT show

Petrolul s-a impus categoric în meciul cu Luceafărul Oradea, 6-2. Prima repriză a fost una spectaculoasă, marcându-se cinci goluri, ploieștenii conducând cu 3-2, grație golurilor lui Chindriș, Lumu și Țigănașu. Pentru orădeni, a marcat George Paraschiv, în minutele 13 și 34.

În partea a doua, Petrolul a marcat de trei ori, prin Țigănașu și Ștefănescu, în timp ce Oroș și-a marcat în proprie poartă. În minutul 90+2, Tamuz a ratat un penalty. Petrolul a urcat pe 3 după această victorie, cu 22 de puncte.

Clasament

clipboard01

Meciuri rămase de jucat în etapa 11

clipboard01

 

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase