FOTBAL  »  LIGA 2  »  LIGA A IV-A

Un titular al Stelei pe Bernabeu a ajuns să bată centrali în Liga a IV-a! "M-a speriat de moarte, am chemat poliţia"

Articol de - Publicat vineri, 02 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 02 mai 2014 22:15

Fostul portar al Stelei, Cornel Cernea, care în prezent joacă la AS Progresul Bucureşti, a iscat un scandal imens la partida din Liga a IV-a împotriva lui FC 1 Decembrie. 

Nervos pe tot parcursul primei reprize, Cernea a primit cartonaşul galben din cauza certurilor repetate cu arbitrul partdiei.

Fostul stelist nu s-a calmat nici în a doua repriză, motiv pentru care a fost eliminat. După acest eveniment, Cernea a sărit la bătaie şi chiar l-a lovit cu piciorul în spate pe arbitru, moment în care centralul a decis să oprească meciul şi să acorde victoria la "masa verde" pentru FC 1 Decembrie.

Portarul nu s-a calmat şi a continuat să se certe cu acesta la cabine, fapt care l-a determinat pe central să sune la poliţie pentru a veni să-l liniştească. "M-a speriat de moarte, era foarte furios, a trebuit să reacţionez", a spus arbitrul pentru apropiaţi. Un echipaj a venit imediat la faţa locului şi a calmat spiritele.

VEZI AICI VIDEO!

Cornel Cernea a evoluat la Steaua în perioada 2005-2009 şi s-a remarcat la partida pierdută de Steaua pe Santiago Bernabeu, scor 0-1, cînd a ţinut scorul strîns pentru roş-albaştri. Portarul are în palmares un titlu de campion cu Steaua şi o Supercupă a României.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (26)
gspvictorie
gspvictorie  •  03 Mai 2014, 05:44

salut ! vre-un suporter adevarat pe aici ? am nevoie de ceva ajutor pls

talpaiadului
talpaiadului  •  03 Mai 2014, 04:31
Postat de miguel_alex pe 02 Mai 2014, 21:28

Pont: Duceti-va sa vedeti ce e pe stadioanele din Liga IV Buc, la juniori oameni in toata firea,mame isi invata copiii sa dea cu pumnii sa injure chiar, sar la bataie (parinti intre ei,la copii, sau la arbitri).Am fost la un meci de liga 3 in Colentina(Juventus Colentina),ce-am vazut akolo n-am vazut nici in Ilfov la judet.Spectatorii si oamenii de ordine injurau,amenintau si scuipau brigada arbitrilor parca pierdusera promovarea si nici makar nu inceupse meciul.La liga IV la Romprim am vazut tigani cu cutite prin spatele arbitrilor .

Bravo lor, astia stiu sa puna presiune pe arbitri :)) Pont: Decat sa pierzi vremea la meciuri prin Colentina, mai bine fa-ti o crescatorie de rate!

dinamir
dinamir  •  03 Mai 2014, 00:57

Sa invatat ca la Steaua sa-i ajute arbitri.Sa-i dea suspendare vreo 15 etape ca sa lase copiii sa joace fotbal el stana ca- batran.Cum ce sa faca la stana?sa l.i.n.g.a cainii pe powla.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează