FOTBAL  »  LIGA 2  »  FCU CRAIOVA

UPDATE Adrian Mititelu îi spune adio, dar Marin Condescu nu se lasă: "Sper să n-ajungem la o bălăcăreală!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 16:50

UPDATE Marin Condescu a comentat afirmaţiile lui Adrian Mititelu şi susţine că din punctul său de vedere colaborarea cu patronul Ştiinţei rămîne valabilă.

"De la început am hotărît să înfiinţăm o asociaţie a suporterilor. Ideea de la care am plecat a fost că în Craiova va rămîne o singură echipă. Această asociaţie se angaja să găsească resursele pentru finanţarea echipei.

Nu e uşor, dar asta nu înseamnă că vom abandona proiectul. Sper să nu ajungem la o bălăcăreală. Eu niciodată n-o să spun ce am negociat, dar spun încă o dată că domnul Mititelu ştie unde mă găseşte", a spus Condescu la sportro.

----------

Adrian Mititelu anunţă ruptura definitivă de Marin Condescu, cel care venise ca un salvator la FCU Craiova.

Patronul Ştiinţei a explicat pentru Fanatik cum a vrut să-l înşele fostul şef de la Pandurii:

"Pentru binele echipei şi pentru brandul Universităţii Craiova am sperat că Marin Condescu chiar avea intenţii bune vizavi de mine şi de Ştiinţa. Însă acum m-am convins că toţi cei care îmi spuneau că Rotaru se află în spatele lui nu s-au înşelat. Condescu şi-a bătut joc de toată lumea şi a tot încercat să îmbîrlige suporterii contra mea, cu ocazia întîlnirilor pe care le-a avut cu aceştia. Ţelul lui a fost încă de la început să scoată echipa din oraş.

A vrut iniţial să ne mutăm la Severin. Însă, miercuri dimineaţă, Condescu a schimbat planul. I-a sunat iar pe fotbalişti şi pe amicii mei să le spună că ar fi mai bine să plecăm la Cisnădie, dar doar dacă eu îi voi accepta nişte condiţii. Este incredibil ce vrea să facă acest om, iar acum, din punctul meu de vedere, totul s-a încheiat”.

 

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (66)
savoss
savoss  •  21 Februarie 2014, 11:41
Postat de gogu2005 pe 20 Februarie 2014, 10:31

ba boooveanule, nimeni nu vrea sa vina langa un procesoman si langa o echipa cu 40 000 000 EUR datorii. Numai cretinoizii care tin cu FCWC mai cred ca se poate face ceva. din cauza voastra suntem unde suntem. CS ofera normalitate, respect si bun simt. voua va place scandalul si k k tul (care va place si la gust).

CSU mai ofera ceva: o ofera pe matta!

iuflo
iuflo  •  20 Februarie 2014, 12:57

de ce nu spune mititelu cine sunt cei care mereu il informeaza pe el despre toti tradatorii care apar in craiova? pentru ca sunt inventii ce clocesc doar in chelia lui cu un singur neuron dac-o mai fi si ala. daca ii dadeau bani sa-si sustina ineptiile era bun si andrici, si rotaru, si vasilescu, si cei din conducerea csu, dar asa toti sunt tradatori in tara lui de booveni. chiar nu e nimeni nici in satul ala care sa il expulzeze?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Februarie 2014, 10:54

Pentru cei care erau indecisi ...Adevarata Stiinta suntem noi ...CSU ...si impreuna vom birui ...

Vezi toate comentariile (66)
Comentează