FOTBAL  »  LIGA 2  »  DACO-GETICA - FARUL 3-0

UPDATE Marica, dezvăluiri incredibile după meciul de azi al Farului: "Sunt șocat! A venit la pauză cu un teanc de bani la noi la vestiar!" » Despre cine ar fi vorba și ce s-a întâmplat mai exact + reacția antrenorului advers

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 15:09

Farul a pierdut azi în deplasare, 0-3 cu Daco-Getica, după ce la pauză scorul a fost 0-0. Ciprian Marica, finanțatorul constănțenilor, a dezvăluit că la pauza meciului o persoană din afara clubului a apărut cu bani în zona vestiarului echipei sale.

update 20:20

Antrenorul celor de la Daco-Getica, Marius Baciu, a reacționat după acuzele lui Marica. "Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar îl rog pe Marica să nu-și bată joc de nimeni și de munca nimănui. N-au ajuns la poarta noastră deși am jucat în 10, le-am dat 3 goluri cu 5-6 jucători crescuți de noi, asta ar fi trebui să vadă domnul Marica.

Eu aberație mai mare decât că umbla cineva cu un teanc de bani la pauză n-am auzit în viața mea. Păi, noi nu avem niciun obiectiv, pentru ce să dăm bani? Noi ne propunem doar să creștem jucători, chiar dacă retrogradăm n-ar fi nicio problemă. Atât de bogați ne crede domnul Marica, încât să fluturăm banii la pauză? E chiar jenant să spui așa ceva și aștept o dezmințire din partea lui", a declarat Marius Baciu pentru GSP.ro. 

UPDATE 15:40

 Din primele informații obținute de GSP.ro, misteriosul personaj la care Marica s-a referit este rudă cu fostul portar Bogdan Argeș Vintilă și un apropiat al patronului celor de la Daco-Getica, Ionel Ciuclea. Respectivul ar fi împărțit "teancul de bani" la pauză jucătorilor echipei gazdă, pentru a-i motiva, fără să fi avut intenția de a-i oferi oaspeților, așa cum s-ar fi putut înțelege din declarația oferită de Marica la Telekom. 

Știrea inițială: 

"E ceva nou pentru mine! Nu mi s-a mai întâmplat! Sigur că sunt șocat! Mi-au scris cei de la echipă la pauză că avem un oaspete nepoftit care umblă cu un teanc de bani prin vestiar. Ce pot să spun?

Poate la nivelul Ligii a 2-a se mai întâmplă asta! Treaba e reală şi cei care pot trebuie să ia măsuri. Noi am spus despre ce a fost vorba. Vom vedea ce va fi", a declarat Ciprian Marica, fără a da și alte indicii despre misteriosul personaj, la TV Telekom Sport.

"Credeam că practicile astea s-au dus şi sunt de mult apuse" Ionel Dănciulescu, director sportiv Farul

După această victorie, Daco-Getica este pe locul 11, cu 21 de puncte, iar Farul este pe 17, cu 13 puncte.

Echipe de start:

Daco-Getica: Balauru - Călinţaru, Cotigă, Motroc, Muşat, Nica, Ad. Voicu, Mîrzea, Bustea, Carabela, Acolatse

SSC Farul: Popa - Sabangeanu, Twumasi, Roumadi, Zamfir, Tudorică, Mbaka, M. Fotescu, Jallow, Moise, G. Păun

Cum s-a marcat

  • 1-0: În minutul 48, Adrian Voicu a deschis scorul, după ce a trecut foarte ușor de fundașii Farului
  • 2-0: Voicu a făcut dubla după ce a marcat cu capul, din 6 metri, profitând de lipsa de marcaj
  • 3-0: Bustea a marcat în minutul 90, din penalty

Vezi AICI rezumatul VIDEO al meciului Daco-Getica - Farul 3-0

Citește și: Etapă de "1 solist" în Liga a 2-a: victorii pe linie pentru gazde » Toate rezultatele zilei + clasamentul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
blocatu
blocatu  •  11 Noiembrie 2018, 17:38

asta e grea! de aia au pierdut cu 1 om in plus, pentru ca era un nene ca jiji care le dadea bani la gazde sa joace pe bune! marica, esti penibil! ori faci echipa ori pleaca dracu` de la Farul, ca vad ca nu bagi bani, iti faci doar publicitate! daca ai baga 60 de mii pe luna, cum zice lumea, Farul ar juca ceva, ca antrenor au! ca de obicei, nu se vrea performanta la Farul, mare minune daca vor ramane in B!

marius.bxl
marius.bxl  •  11 Noiembrie 2018, 12:54

Penibil si hotul asta puturos de marica

florisking
florisking  •  10 Noiembrie 2018, 23:30

marica, mergi pe burta ca-i apa mica....tu cu idiotenii de astea vii in fotbalul romanesc?!! atat ai invatat de la marii conducatori ai fotbalului romanesc si mass-media din romania, scandal?!!mai bine ne+ai povesti tu , de cate ori ai luat bani negri in vestiar, ar dura cel putin 10 reportaje....nu te mai da neamt, ca tot la furat ai venit si tu....altfel auzeam de tine prin alte tari europene.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează