FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

14 stranieri au fost convocaţi pentru amicalul cu Slovacia » Surprizele pregătite de Victor Piţurcă

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 30 iulie 2013 14:41

George Florescu, Paul Papp şi Bănel Nicoliţă se numără printre jucătorii din străinătate care au fost convocaţi de principiu de selecţionerul Victor Piţurcă pentru amicalul cu Slovacia, partidă la care nu vor participa atacanţii Ciprian Marica, fără echipă, şi Adrian Mutu, accidentat.

Potrivit FRF, au primit faxuri de convocare următorii 14 fotbalişti:
Bogdan Lobonţ (AS Roma)
Constantin Nica (Atalanta Calcio)
Paul Papp (AC Chievo)
Dorin Goian (Asteras Tripolis)
Răzvan Raţ (West Ham United)
Costin Lazăr (PAOK)
George Florescu (FC Dinamo Moscova)
Gabriel Torje (Udinese Calcio)
Bănel Nicoliţă (AS Saint-Etienne)
Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)
Aurelian Chiţu (Valenciennes FC)
Marius Alexe (US Sassuolo Calcio)
Claudiu Keşeru (SC Bastia)
Bogdan Stancu (Genclerbirligi SK).

Faxurile definitive, de confirmare sau de revocare a acestor convocări, vor fi trimise vineri. Lotul definitiv va fi anunţat la 11 august, după încheierea meciului FC Dinamo - FC Steaua, contînd pentru etapa a IV-a a Ligii I.

Reunirea lotului va avea loc la 12 august, ora 12.00, la centrul FRF de la Mogoşoaia. Meciul amical România - Slovacia este programat pe Arena Naţională din Bucureşti, în 14 august, de la ora 21.00.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (89)
redsef2005
redsef2005  •  31 Iulie 2013, 10:10
Postat de right_wing_resistance_romania pe 30 Iulie 2013, 22:45

Ai vazut ce nulitate a fost Tanase in meciul din seara asta? Hai sa-l chemam pe Sanmartean la nationala sa alerge 20 de metri dupa care sa scuipe sange si sa-si simuleze o intepatura pe la genunchi. Asteapta meciurile cu Turcia si Ungaria si nu ma latra ca labagiul pe aici. Asa latrati si prin 2008 dupa care ati iesit in strada si in final ii sareati la gat lui Piturca ca n-am iesit dintr-o grupa cu Franta, Olanda si Italia.... de parca el a executat acel penalty...nu un drogat ...

Da, l-am văzut pe Tănase! Numai dobitocii de comentatori şi nişte idioţi care habar nu au de fotbal pot susţine că "a fost cel mai bun de pe teren"!?? În prima repriză A PIERDUT TOATE MINGILE, NU I-A REUŞIT NICI MĂCAR O SINGURĂ TRECERE DE ADVERSAR, A FOST DEPOSEDAT DE FIECARE DATĂ!!! Ăsta e adevărul adevărat, restul sunt nişte minciuni tipic steliste. Dar na, cere boului minte şi suporterului stelist să se priceapă la fotbal, că nu ai de la cine...

gridorian
gridorian  •  31 Iulie 2013, 00:03

Nu sunt ''expert'' in materie de fotbal....dar un mic ''bun simt'' aveam fata de jucatorii din campionatul nostru si ii convocam pe cei care chiar meritau...sincer ...tata imi zicea ca la nationala ajung doar cei care chiar joaca fotbal...si pe tata chiar il doare-n cot de ''fotbalul romanesc'' el are nepotei...si asta ii ocupa tot timpul :))

adimic80
adimic80  •  30 Iulie 2013, 23:57

Si Rusescu n are voie?

Vezi toate comentariile (89)
Comentează