FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA, AZI, ORA 21:00, ANTENA 1, LIVEVIDEO ŞI TEXT PE GSP.RO

62 de suporteri români au fost reţinuţi de jandarmi pentru bannere anti FRF » Vor fi eliberaţi abia după meci!

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 noiembrie 2013 08:18

În faţa bisericii din zona Piaţa Muncii, 62 de fani au fost încercuiţi de jandarmi. Unul dintre suporteri a luat legătura cu reporterii GSP şi a declarat că încă nu ştie motivul pentru care au fost reţinuţi.

Acesta sustine că aveau un banner pe care scria: " FRF = Mafia", dar şi alte mesaje anti-FRF. Printre ei se află fani din ţară şi galeria "Honore et Patria".

UPDATE

"În jurul orei 19.45, jandarmii au desoperit într-o fabrică dezafectată din zona Pieţei Muncii 62 de persoane care confecţionau mai multe bannere şi aveau asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau să le introducă în stadion. Bannerele nu aveau legătură cu susţinerea echipei naţionale şi conţineau cuvinte jignitoare la adresa unor persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, pentru MEDIAFAX.

Enache a precizat că mai multe persoane consumau băuturi alcoolice şi că asupra uneia s-au descoperit droguri pentru consum propriu (ecstasy). "Urmează ca persoanele reţinute să fie verificate şi să li se aplice măsurile legale", a adăugat Georgian Enache.

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
graph
graph  •  20 Noiembrie 2013, 00:13

De ce ar fi "trebuit" sa le confiste mesajele aflaate pe spatiul public, ce lege incalcau?

myty77
myty77  •  19 Noiembrie 2013, 22:48
Postat de albert01 pe 19 Noiembrie 2013, 21:20

in cazul in care stirea este reala,cu siguranta vor spune ca aveau informatii ca acest grup pregatea vreo minunatie pe stadion,dupa care ca iesi stimabilul domn antrenor national si citiva jucatori jelindu-se ca au fost foarte afectati,le-a conditionat jocul si d'aia nu s-au calificat si-i mai balacariti pe aia care au plecat din tara!

"Peste 60 de suporteri au fost împiedicaţi de jandarmi să intre pe Arena Naţională, după ce au fost prinşi cu petarde sau alte materiale pirotehnice asupra lor. " Acesta e un paragraf dintr-o stire. Ai avut dreptate.

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  19 Noiembrie 2013, 22:20

Trebuiau să-i reţină pe Piţurcă, Stancu şi Dodelinho... şi să-i elibereze după meci.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează