FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL LA NAŢIONALĂ

A refuzat să meargă la meci! Aroganţele lui Iancu la tineret, în deplasarea din Muntenegru: "Băieţii au hotărît să ieşim în oraş!"

Articol de - Publicat marti, 17 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 16 septembrie 2013 20:43

Anunţat de Stelea că nu mai are nevoie de serviciile sale după plecarea din cantonamentul de la Chiajna, Iancu a rămas la hotelul din Podgorica pe durata partidei din preliminariile Euro 2015. Şi-a aşteptat colegii în haine civile, la restaurant!

Povestea evadării lui Gabi Iancu din cantonamentul "naţionalei" se rotunjeşte cu alte detalii extravagante. Surse de la lot au relatat că devierile disciplinare ale stelistului au început, de fapt, imediat după meciul România - Ungaria, la care "naţionala" U21 a asistat din tribună.

"Băieţii au hotărît să ieşim în oraş!"
"Cînd am plecat de la stadion, Iancu i-a spus lui Stelea în autocar: «Băieţii au hotărît să ieşim şi noi în oraş în seara asta!». Lui Bogdan nu i-a venit să creadă ce aude şi, normal, a refuzat varianta, trimiţîndu-i pe jucători la culcare", a subliniat un oficial de la reprezentativa de tineret. În noaptea următoare însă, avea să se producă fuga de la hotel a lui Iancu, apreciată drept premeditată de staff după discuţia anterioară din autocar!

Alte detalii vin apoi chiar din Muntenegru. Iancu a refuzat să mai meargă cu lotul la stadion, preferînd să rămînă în cameră pînă la revenirea echipei! "N-a zis nimănui nimic, pur şi simplu n-a mai venit la autocar!", au punctat martori oculari.

Şi-a luat pe blat haine civile din ţară
Iar cînd "tricolorii" s-au întors la hotelul din Podgorica, l-au găsit pe Iancu la restaurant, îmbrăcat în civil! Asta deşi, la începutul acţiunii, regula impusă de staff-ul tehnic fusese ca toţi jucătorii să lase hainele la magazie, urmînd să folosească doar echipament sportiv. Aşa se face că, la revenirea din Muntenegru, Iancu a fost singurul care a apărut în aeroport în civil.

MM: "Constantinovici ne-a luat la mişto!"
Prezentate în exclusivitate de GSP TV, imaginile cu cele patru minute de dispariţie a lui Iancu din cantonamentul "naţionalei" U21 l-au înfuriat pe managerul Stelei, Mihai Stoica.

Asta după ce "secundul" Constantinovici susţinuse că jucătorul a lipsit 40 de minute din hotel. MM: "Nu aveam cum să modificăm filmarea, pentru că era pe hard-ul calculatorului. E proba care elucidează misterul. Ar trebui ca FRF să ia măsuri. Probabil că pentru ei nu e important că reprezintă Steaua în Champions League! Iancu a fost ţinta lui Constantinovici. A dat un interviu şi ne-a luat la mişto"

"Mătuşa are o boală incurabilă"
Surse de la lot vorbesc despre faptul că Iancu ar fi încercat să-şi motiveze ieşirea de la hotel cu o explicaţie familială mai specială despre mătuşa lui. "Are o boală incurabilă şi avea nevoie absolut urgent de nişte bani" ar fi fost justificarea completă a jucătorului.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (116)
panion44
panion44  •  18 Septembrie 2013, 00:11
Postat de zidane92 pe 17 Septembrie 2013, 09:19

iancu e un golan ,un derbedeu care spala parbrize in intersectie daca nu ajungea fotbalist oricum incet incet steaua se va autodistruge ei se simt superiori se cred miezul universului ca au ajuns in grupele UCL de aceea caderea lor va fi si mai brusca si la cote si mai inalte si de o anvergura care va face mare placere celor ce "iubim" nespus aceasta echipa cu specimene ca iancu si printu in 2-3 ani steaua va avea derbiuri cu sageata si viitorul la evitarea retrogadarii iar dinamo va fi in UCL o sa vedeti peste 3 ani dinamo locul 1 steaua locul 10 cu voia lui dumnezeu vom trai pana atunci si o sa vedeti ca am avut dreptate 100%

bai trezestete...e un vis...

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  17 Septembrie 2013, 16:07
Postat de conasu_boeru pe 17 Septembrie 2013, 15:50

O intamplare minora ????!!!!! Tu crezi ca la lotul national ar trebui sa fie ca pe santier , fiecare face ce vrea si cand vrea muschii lui , ca de creier nu poate fi vorba ! E de vina Constantinovici ca acest golan, ca asta este Iancu , e la a treia sau a patra abatere disciplinara la lot ! Dupa cate vad el ii indeamna si pe ceilalti, asa cum s-a mai intamplat cu bautura cu scandal prin hoteluri si fuga din cantonament ! Pai din cauza asta sunt rezultatele care sunt ! Poti sa il iei in brate tu cu meme si cu alte bone si sa-l mangaiati pe frunte , ca altii sunt de vina nu cei ce il au in custodie de la copii si juniori !

a 3-a sau a 4-a oara ??? de unde stii tu ma ,infatuatule ??? du-te ba ,frustratule si plimba ursul !

avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  17 Septembrie 2013, 16:05
Postat de sadim3ro pe 17 Septembrie 2013, 15:02

tu cu valahu si imperator vizitati acelasi psihiatru? ti-am dat un like ca esti comic...

cred ca tu ai avea nevoie de unul ! Inteleg ce vrei sa zici, desi e evident ca tu nu intelegi.

Vezi toate comentariile (116)
Comentează