FOTBAL  »  NATIONALA  »  ACCIDENTARE

Lovitură grea pentru Florinel Coman » Ce se întâmplă cu „tricolorul” accidentat în meciul cu Macedonia de Nord

Florinel Coman, accidentat în România - Macedonia de Nord 3-2 +36   FOTO
Florinel Coman, accidentat în România - Macedonia de Nord 3-2

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 16:06 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 16:15

Federația Română de Fotbal a oferit infromații despre accidentarea lui Florinel Coman (22 de ani) din meciul României cu Macedonia de Nord, scor 3-2.

Coman a cedat după doar 10 minute jucate pe „Arena Națională”, acuzând probleme musculare. După ce a fost supus unor investigații, s-a aflat că fotbalistul lui FCSB a suferit o leziune la nivelul mușchilor adductori ai coapsei drepte, anunță frf.ro.

Florinel Coman a părăsit cantonamentul „naționalei”

Coman nu va putea evolua în meciurile pe care „tricolorii” le mai au de jucat în această lună, cu Germania și Armenia, și a părăsit deja cantonamentul de la Mogoșoaia. 

Cel mai probabil, locul său în echipa de start a „tricolorilor” va fi luat de Valentin Mihăilă, cel care l-a înlocuit și cu Macedonia de Nord. 

+32 FOTO

Florinel Coman a mai suferit o accidentare serioasă în acest sezon. În septembrie 2020, extrema stânga a suferit o entorsă la gleznă, care l-a ținut departe de gazon pentru aproape două luni.

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Nicușor Bancu, făcut praf de un fost internațional după meciul cu Macedonia de Nord: „Zici ca era de la circulație”

3 comparații între Ianis și Gică Hagi după golul victoriei din partida cu Macedonia de Nord » Juniorul l-a bătut pe „rege” la un capitol important

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
catalynn
catalynn  •  27 Martie 2021, 11:27

Omenește, nu te poți bucura se suferința unui semen, deci ii urez multă sănătate, ca microbist însă salut faptul ca acest pseudo fotbalist fcsbist nu mai încurca Naționala!

zorrozabal
zorrozabal  •  27 Martie 2021, 10:08

Cica„presiuni in media”!Nu de la nasu catre finu?Ai uitat cand GG i-a zis lu Contra:„Vrei sa-ti arat ca te schimb”?Si l-a schimbat!Cu mana lu Slughitza-bineinteles dupa o campanie de presa pregatitoare!

zorrozabal
zorrozabal  •  27 Martie 2021, 10:07
Postat de 88gore88 pe 26 Martie 2021, 17:51

Coman era intr-o forma slaba atat fizic cat si psihic.Probabil au si fost ceva presiuni in media ca el sa fie titular sperandu-se la o reabilitare a sa dupa un rezultat pozitiv.Ghinion,socotelile nu s-au potrivit.Acum a ramas singur,doar el va trebui sa recupereze tot,iar la ce anturaj are ii va fi si mai greu...bietul florynel...

Cica„presiuni in media”!Nu de la nasu catre finu?Ai uitat cand GG i-a zis lu Contra:„Vrei sa-ti arat ca te schimb”?Si l-a schimbat!Cu mana lu Slughitza-bineinteles dupa o campanie de presa pregatitoare!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează