FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

EXCLUSIV VIDEO Nicușor Bancu, făcut praf de un fost internațional după meciul cu Macedonia de Nord: „Zici ca era de la circulație”

Nicușor Bancu, România // foto: Guliver/gettyimages +36   FOTO
Nicușor Bancu, România // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 11:30 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 14:06

Fostul internațional Ionel Ganea (47 de ani) l-a criticat pe Nicușor Bancu (28) pentru prestația acestuia din meciul câștigat de România cu Macedonia de Nord, scor 3-2.

„Ganezul” îl vede pe apărătorul stânga vinovat la golul egalizator reușit de nord-macedoneni. Bancu nu a făcut pasul la osfaid la timp și l-a ținut astfel în joc pe Trajkovski, autorului golului.

Ionel Ganea: „Bancu ziceai ca e de la circulație”

„Din ce am văzut, fundașii nu comunică foarte bine. La golul 2, Bancu ziceai că e de la circulație. Dacă făcea un pic pasul mai în față, era pe linie cu fundașii centrali și ar fi fost ofsaid. Stă în spate, dar problema e că mai și ridică mâna, ziceai că e de la circulație. Aici e vorba de o fracțiune de secundă, părerea mea e că Mirel ar trebui să mai lucreze la partea asta, defensivă”, a declarat Ganea la GSP Live. 

+32 FOTO

Mai multe știri despre România - Macedonia de Nord:

Vlad Chiricheș, tras la răspundere de fostul său agent după meciul cu Macedonia de Nord: „Prestație impecabilă? Deloc! Nu se poate așa ceva”

„Tricolorii”, avertizați înainte de meciul cu Germania: „În felul ăsta, nemții au 4-0 la pauză”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (85)
doubleti
doubleti  •  27 Martie 2021, 13:44

Nu va mai luați după toți papagalii nebăgat în seamă. Bancu a jucat foarte bine, pe partea lui nu au trecut macedoneni. Problemele au fost pe centru și pe dreapta. Bancu a fost al 6-lea om din echipa României. Sa fii al 6-lea din 16 este ceva. Asa ca nu va mai luați după toți neaveniți care nu suporta Craiova. La ora actuala Bancu este *** peste Camora. Din păcate pentru el, Camora este intr-o vădită scădere de forma. Intr-o lume normala, la ora actuală, Camora n-ar putea sa-i ia fața lui Bancu niciodată.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

368023036732853
Iuga Mircea  •  27 Martie 2021, 06:08

Cu Germania ne va trebui un fundaș ca Popescu, că vom juca mult în apărare,e bine clădit fizic și are curaj să intre la adversar ,în duelurile de unu la unu . Bancu nu e fundaș ,de accea e aerian in apărare ,e mai experimentat și mai sigur in apărare Camora.Hai ROMÂNIA!!!!!

polistul68
polistul68  •  26 Martie 2021, 21:46
Postat de sasesase pe 26 Martie 2021, 19:48

Gioale Popescu aleargă ca un berbec cu capul in jos și numai la rupere! Este cel mai rușinos fundaș dreapta din istoria Naționalei! Păcat ca Manea nu are jocuri in picioare dar Mogos ii da clasa lui bezmeticul ala de Popescu! Dar ce sa faci când echipa îți este făcută de Stoichita și Becali! Respect Mihăilă !

Nu trebuie sa termini Covercianno, sa-ti seama ca Popescu, de multe ori, a fost lasat singur...mijlocasul nu l-a ajutat deloc...in rest, s-a achitat de sarcini...nu a pierdut nici un duel unu-la unu, a acoperit zona...si Carvajal, daca are pe el doi oameni, sta intre ei si..unul centreaza liber...faptul ca se centreaza de pe o parte, nu insemna ca e vina fundasului de acolo..uita-te putin si la ce ajutor primeste..

Vezi toate comentariile (85)
Comentează
Close