FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

EXCLUSIV Vlad Chiricheș, tras la răspundere de fostul său agent după meciul cu Macedonia de Nord: „Prestație impecabilă? Deloc! Nu se poate așa ceva”

Vlad Chiricheș (în galben), în România - Macedonia de Nord // foto: Imago +36   FOTO
Vlad Chiricheș (în galben), în România - Macedonia de Nord // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 09:21 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 11:16

Într-o intervenție la GSP Live, Victor Becali (59 de ani) l-a tras la răspundere pe căpitanul echipei naționale, Vlad Chiricheș (31), după prestația defensivă a României din meciul cu Macedonia de Nord, scor 3-2. 

Fostul impresar, care a colaborat cu Vlad Chiricheș până să intre la închisoare, moment în care fotbalistul a semnat cu Pietro Chiodi, spune că fundașul lui Sassuolo s-a apărat cu lejeritate și că așa ceva nu i-ar fi fost permis sub comanda fostului selecționer Anghel Iordănescu. 

Victor Becali: „Chiricheș nu poate să joace cu lejeritatea asta”

„Auzeam aseară pe comentariu că jocul lui Chiricheș a fost impecabil. Părerea mea e că nu e așa. Căpitan de echipă, dar se mișcă cu prea mare lejeritate. La primul gol cam își urmărea adversarul. Nu e deloc prestație impecabilă, este un jucător de 31 de ani, nu se poate așa, cu lejeritatea asta. Fiind un jucător mai tehnic, probabil are momente de lejeritate. Fundașii nu trebuie să fie prea tehnici sau să se dea prea tehnici. Iordănescu nu accepta așa niciodată la fundași, să dribleze, să țină mult mingea.

Am avut acea perioadă în care am luat două goluri, în apărare eram visători. Mi s-a părut foarte mare lejeritatea cu care macedonenii s-au descurcat în careul nostru. Am avut noroc, dar norocul ăsta nu merge la infinit. Jucăm cu Germania, dacă nu vom fi atenți, Germania nu iartă.

Mie-mi place jocul ofensiv, dar trebuie să fim mai atenți. Să ne apărăm, să coborâm mai mult, să nu luăm goluri cu așa o ușurință.
- Victor Becali

6este nota primită de Vlad Chiricheș în Gazeta Sporturilor de astăzi, pentru prestația cu Macedonia de Nord

+32 FOTO

VIDEO. Răzvan Marin, categoric înainte de meciul cu Germania

Mai multe știri despre România - Macedonia de Nord:

„Tricolorii”, avertizați înainte de meciul cu Germania: „În felul ăsta, nemții au 4-0 la pauză”

Răzvan Marin, anunț categoric după victoria cu Macedonia de Nord: „Nu iau altceva în calcul pentru meciul cu Germania”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
didi100
didi100  •  26 Martie 2021, 16:34

Chiriches nota ,"5 " cu indulgenta pentru pasa norocoasa de la primul .

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  26 Martie 2021, 16:15

Trebuie sa recunoastem ca acest Chiriches este din ce in ce mai bun... de dat afara din nationala Romaniei.

110146613198286
Gabi Simon  •  26 Martie 2021, 16:00

Chichirita asta a fost slab din totdeauna. Si acum cind aud de el si cu Chipciu sunt doi fotbalisti care sincer va spun ca nu au treaba cu acest joc pe care il practica eii. Foarte slab aseara ca de altfel in general in toate meciurile care le joaca. Nu are ce cauta la nationala si mai ales in primul 11.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează