FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII CM

VIDEO Răzvan Marin, anunț categoric după victoria cu Macedonia de Nord: „Nu iau altceva în calcul pentru meciul cu Germania”

Răzvan Marin // foto: captură FRF TV +36   FOTO
Răzvan Marin // foto: captură FRF TV

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 martie 2021 00:00 / Actualizat vineri, 26 martie 2021 00:55

Răzvan Marin (24 de ani) a comentat meciul câștigat de echipa națională a României cu Macedonia de Nord, scor 3-2. 

Autorul pasei de gol la reușita decisivă a lui Ianis Hagi, de 3-2, Răzvan Marin a participat la conferința de presă de la finalul meciului alături de selecționerul Mirel Rădoi. 

Răzvan Marin: „Putem scoate un rezultat pozitiv cu Germania”

„Am simțit că va veni Mister lângă noi, astăzi dimineață i-am transmis lui Ianis că va fi lângă noi. E important să fie lângă noi, mai ales când este pe bancă, ne ajută. Până la urmă este bine că am câștigat, din păcate am avut acele 5-10 minute când ne-am pierdut puțin capul și am luat acele două goluri. Dacă vrem să ne calificăm, să facem ceva în grupa asta, cred că aceste momente nu ar trebui să se repete. Aici mă includ inclusv pe mine, este vorba despre toți.

Știam cât de important este acest meci inclusiv pentru moralul nostru, ne-am dorit foarte mult victoria, tocmai pentru că urmează un meci foarte important cu Germania, știam că trebuie să începem cu dreptul.

Știm cu toții ce fel de echipă este Germania, avem 2-3 zile până la meci, să îl pregătim foarte bine, dar vom vedea. Îmi doresc foarte mult să scoatem un rezultat pozitiv, eu cred că avem valoare, important este să avem încredere în noi și să ieșim cu capul sus la finalul meciului.

Vrem cel puțin 4 puncte (n.r. - din meciurile rămase, cu Germania și Armenia). Eu nu iau altceva în calcul. Sunt sigur că putem scoate un rezultat pozitiv cu Germania, am încredere în mine, în colegii mei și în staff”, a spus Răzvan Marin. 

Clasamentul în grupa J: România, pe locul 2 

Răzvan Marin, anunț categoric după victoria cu Macedonia de Nord: „Nu iau altceva în calcul pentru meciul cu Germania”

Mai multe știri despre România - Macedonia de Nord:

Două faze dificile pe „Arena Națională” înainte de pauză » Ambele echipe au cerut penalty

Valentin Mihăilă, gol SUPERB la debutul în naționala mare » A șutat necruțător, deși era înconjurat de adversari

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
117857126132630
Tudor Dulca  •  26 Martie 2021, 08:45

Deci apărarea a fost varza Răzvan Marin. Si nu 5-10 minute. Va mințiți singuri. Bancu a fost un complet dezastru, Ov. Popescu rudimentar, Chiriches cu sincope, necorelat cu Burca. Iar voi, mijlocasii la închidere nu ati acoperit zonele. A fost bulevard. Banciu nu e prima data cand nenoroceste națională improvizat fundaș. Iar extremele Tănase si Man nu prea au coborât sa ocupe spații in aparare sau, se apere energic. Nici pressing-ul sus nu a fost constant. Spații pretutindeni. Cu Germania... swaitzerul românesc ia șase.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  26 Martie 2021, 08:24

Malmo inteleg ce zici, dar baiatul are deja 5-6 sezoane jucate la seniori, nenumarate meciuri la selectionatele Romaniei, meciuri in cupele europene si 3 echipe straine bune la CV.. Deci clar nu e incepator. Iar asteptarile mari de la el sunt alimentate de presa si de taica-su, care ne spun mereu ce jucator de exceptie e , cum stau granzii Europei la coada dupa el ! Tac-su l-a pus sub presiune singur.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  26 Martie 2021, 08:16

Nicio sansa sa scoti ceva din meciul cu Germania. O selectionata Bayern-Borussia-Leipzig-Gladbach. Daca aia o sa aiba 7-8 ocazii ca macedonenii, iti marcheaza minim juma din ele. Noi sa ne concentram pe 3 puncte in Armenia.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează