FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Adrian Bumbescu nu-l mai vrea pe Chiricheș la națională și i-a găsit înlocuitor: „Cu el n-ai emoții!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 aprilie 2020 17:38

Adrian Bumbescu (60 de ani) crede că Andrei Burcă (27 de ani) este o soluție mai bună decât Vlad Chiricheș (30 de ani) pentru centrul defensivei naționalei. 

Adrian Bumbescu, fundașul de fier al Stelei din anii '80, titular în echipa câștigătoare a Cupei Campionilor Europeni, despre care Victor Pițurcă declara că ar fi câștigat 20 de milioane de euro în vremurile actuale, îi oferă sfaturi selecționerului Mirel Rădoi.

Bumbescu: „S-au pierdut meciuri din cauza lui Chiricheș”

„Nu-mi place Chiricheș, s-au pierdut multe meciuri din cauza lui la națională. Vrea mereu să iasă în evidență, își dorește să inițieze tot felul de acțiuni, să iasă cu pasă din blocul defensiv. Nu mai joci așa azi, joci simplu”, a declarat Bumbescu la TV Digi Sport. 

Interviu premium cu Adrian Bumbescu: „Am fost norocos să joc la echipe mari, cu super-fotbaliști!”

Bumbescu: „Cu Burcă n-ai emoții”

„Cel mai mult m-a impresionat în ultimul an Burcă. Serios, nu se complică, își face fișa postului și n-ai emoții cu el. E tânăr și poate progresa enorm dacă se ține de treabă. Are un bun joc aerian și poate intra și în combinații, poți construi cu el. Dacă Dan Petrescu, fostul meu coleg, l-a pus să joace și fundaș dreapta, asta înseamnă că i-a detectat niște calități, că nu risca Dan”, a spus Bumbescu. 

Palmares Adrian Bumbescu

Adrian Bumbescu nu-l mai vrea pe Chiricheș la națională și i-a găsit înlocuitor: „Cu el n-ai emoții!”

VIDEO / Interviu exclusiv cu Adrian Bumbescu

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

ISLANDA - ROMÂNIA. Islandezii se tem: „Vom juca în noiembrie cu românii și iar va trebui să luăm «cârnatul»"

Alexandru Maxim, cea mai mare dorință după ce fotbalul va fi deblocat: „Vreau neapărat să joc pentru echipa asta!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
jonescu
jonescu  •  20 Aprilie 2020, 06:42

...ce cauta emblema "leului" lui Mititelu in fotografia de prezentare a lui Bumbescu...cand juca impotriva lui Leeds,Bumbescu era jucatorul echipei Universitatii Craiova,nu a "bagagistului" de la Jiul

iung811
iung811  •  20 Aprilie 2020, 00:58

Lasati-l pe Chiriches, ca oricum nu prea conteaza. Brovo lui ca a prins un contract in Italia. Sa vorbim de nea Bumbica asta. Un betiv si un macelar. Mai tine minte ce meciuri avea cu marele Iovan la restaurantul Drumetul cu prelungiri si 11 metri pana ieseau pe targa? Mai tine minte cum l-a rupt definitiv pe Gabi Ciolponea, intr-un meci pe Giulesti? Era coleg cu el in urma cu cateva luni la steaua. Era 2-0 pentru ei dar Gabi facea ce voia cu el si l=a terminat. Si cine ii ia apararea? Piturca barbugiu', caruia i s-a pus nationala pe tava, l-a jupuit pe Mititelu si si-a luat copite de la camile. De ce nu spun nimic Boloni sau T. Stoica? Mai e unul!!! Fiara Lacatus. Pai daca ramanea la Brasov si nu-l avea pe Valentin in spate mai era fiara? Lui Radu Naum i-a scapat porumbelul si a recunoscut ca se se stiu anumite lucruri despre Bumbescu. de aceea si jurnalisti sportivi sunt la fel de vinovati pentru ca in tara asta nu o sa fie fotbal adevarat niciodata.

alenb
alenb  •  19 Aprilie 2020, 23:59

Cred ca e primul care indrazneste sa spuna ceea ce vedem cu totii, ca acest Chiriches nu are ce cauta nationala.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close