FOTBAL  »  NATIONALA  »  BARAJ EURO

ISLANDA - ROMÂNIA. Islandezii se tem: „Vom juca în noiembrie cu românii și iar va trebui să luăm «cârnatul»"

România va juca împotriva Islandei în barajul pentru EURO 2020
România va juca împotriva Islandei în barajul pentru EURO 2020

Articol de - Publicat vineri, 17 aprilie 2020 11:45

Președintele federației de la Reykjavik confirmă că meciul cu România, din barajul pentru Campionatul European, s-ar putea juca în noiembrie, când nordicii ar avea nevoie din nou de acel cort special pentru a încălzi gazonul

  • Islanda – România, în barajul pentru Campionatul European, trebuia să se joace pe 26 martie, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Meciul a fost mutat inițial pentru 4 iunie, iar ulterior s-a vorbit despre o programare în toamnă.

Săptămâna viitoare, UEFA va avea o nouă teleconferință cu cele 55 de federații, marți, urmată joi de o ședință a Comitetului Executiv, în care se va discuta încă o dată despre un posibil program pentru competițiile intercluburi și pentru meciurile internaționale.

După ce selecționerul galez Ryan Giggs a dezvăluit că naționalele ar putea juca cele 6 partide din grupele Ligii Națiunilor în septembrie-octombrie, barajele pentru Euro 2021 fiind în noiembrie, președintele federației islandeze a confirmat și această variantă. Și se teme de ea.

Terenul arăta bine încălzit în cortul adus din Anglia

„S-au luat în calcul mai multe posibilități. Am putea disputa meciul cu România chiar în noiembrie", a declarat Gudni Bergsson pentru o televiziune locală, completând cu un zâmbet: „În acel caz, va trebui să luăm iar «cârnatul»". Se referea la acel cort fixat deasupra terenului (poreclit „"cârnat" din cauza cutelor ce se formează pe el) în mijlocul căruia se află un radiator uriaș pentru încălzirea gazonului.

ISLANDA - ROMÂNIA. Islandezii se tem: „Vom juca în noiembrie cu românii și iar va trebui să luăm «cârnatul»

Nordicii închiriaseră în martie prelata specială adusă din Anglia, de la firma Macleod Cover. Și terenul de pe „Laugardalsvöllur", înghețat înainte, începuse să arate bine. Dar partida nu s-a mai jucat pe 26 martie. Iar în noiembrie, vremea le va da din nou bătăi de cap. „Vikingii" au mai disputat un meci important în noiembrie. Barajul pentru CM 2014, contra Croației.

Video. Medicilor, asistentelor, infirmierelor și întregului personal medical: RESPECT!

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Agenta 007 » Cine e misterioasa femeie care l-a ajutat pe șeicul Mohammed bin Salman să pună mâna pe Newcastle: de la pictoriale sexy la afaceri cu sute de milioane

Marius Șumudică, obligat să se întoarcă în Turcia imediat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează