FOTBAL  »  NATIONALA  »  COVID-19

NATIONS LEAGUE. Ryan Giggs, selecționerul Țării Galilor, vorbește de un plan uluitor al UEFA: cum ar fi afectată naționala României

Naționala României ar putea avea un calendar haotic în 2020.
Naționala României ar putea avea un calendar haotic în 2020.

Articol de - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 17:31

NATIONS LEAGUE. Ryan Giggs, selecționerul Țării Galilor, spune că UEFA ar insista ca naționalele să joace în acest an toate meciurile. Și cele din Liga Națiunilor, și cele din barajele pentru Euro 2021. 

Ryan Giggs a descoperit alt plan. Astfel, s-ar derula toate partidele din grupele Nations League în septembrie și octombrie, iar barajul pentru Euro ar fi în noiembrie.

Nations League s-ar derula în două etape de câte trei partide în zece zile (septembrie-octombrie), iar semifinalele și finalele play-off-ului ar avea loc în ultima lună de toamnă. 

Selecționerul Țării Galilor, calificat deja pentru turneul final, a dezvăluit pentru Sky Sports: "Am auzit că, pentru noi, fotbalul s-ar relua în septembrie. Doar că, în loc de două partide, vom avea serii de trei, pentru a face loc barajelor pentru Euro, care ar fi în noiembrie".

"Tricolorii" ar juca în septembrie cu Irlanda de Nord, Austria și Norvegia

Giggs avertizează însă: "Pentru mine, nu va fi o problemă atât de mare, ca pentru antrenorii echipelor de club. Deja mă sunau unii când erau două meciuri la naționale. Cu trei, va fi chiar dur. Iar eu voi fi nevoit să fac un lot de 40 de jucători"

Aflați în Grupa 1 a Diviziei B din Nations League, "tricolorii" ar trebui să joace astfel, dacă s-ar aplica proiectul despre care vorbește Giggs: cu Irlanda de Nord (acasă), Austria și Norvegia (ambele în deplasare) în septembrie. Și cele trei retururi în octombrie.

VIDEO. După 13 ani, omul de afaceri englez Mike Ashley va vinde Newcastle United

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Decizie clară: turneu în 8 pentru finalul UEFA Champions League! Când se face anunțul

Paul Pogba, către o legendă: „Habar n-aveam cine ești!” » Replica prin care a fost pus la respect

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
109669943049485
Dragne Daniel Dan  •  16 Aprilie 2020, 07:50

Și asa ai bate toți ca nu este nimic de capul lor

Vezi toate comentariile (1)
Comentează