FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS, VINERI, 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Adrian Cristea: "Am fost plăcut surprins de convocare, nu am mai fost la lot de doi ani"

Adrian Cristea
Adrian Cristea

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 15:14

Mijlocaşul Universităţii Cluj, Adrian Cristea, fotbalist care a marcat de trei ori la ultima partidă de campionat, 5-2 în faţa Gazului Metan, la Mediaş, s-a declarat fericit pentru că revine în sînul "trciolorilor" după o pauză îndelungată.

"Avînd în vedere că nu am mai fost de atîta timp, de doi ani, am fost plăcut surprins de această convocare. Cu siguranţă domnul Piţurcă urmăreşte atent campionatul nostru şi jucătorii de aici. A fost decizia selecţionerului să nu mai fiu chemat, îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar asta e.

Nu cred că pe jucători ar trebui să îi afecteze arbitrajele. E păcat că aceste scandaluri strică imaginea fotbalului nostru", a spus Adrian Cristea la conferinţa de presă organizată la Mogoşoaia.

România va întîlni vineri seară reprezentativa Belarusului (21:30, TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO), meciul urmînd a se disputa pe "Naţional Arena".

Clasament Grupa D
1. Franţa 17p
2. Bosnia 16p
3. România 12p
4. Belarus 12p (9m)
5. Albania 8p
6. Luxemburg 4p (9m)
Programul meciurilor: România - Belarus, Bosnia - Luxemburg, Franţa - Albania (vineri), Franţa - Bosnia, Albania - România (11 octombrie)

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează