FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adrian Ilie a numit cel mai important jucător al naționalei: „Începe să devină un lider” + alte două nume i-au atras atenția „Cobrei”

Adrian Ilie / FOTO: Cristi Preda (GSP) +39   FOTO
Adrian Ilie / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 21:56 / Actualizat vineri, 10 noiembrie 2023 06:18

Adrian Ilie, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, îl consideră pe Nicolae Stanciu cel mai important jucător din angrenajul actual al primei reprezentative. „Cobra” a vorbit despre fotbaliștii din generația actuală care i-au atras atenția în ultima perioadă. 

Fost fotbalist important al României în anii '90-2000, Adrian Ilie îl vede pe Nicolae Stanciu liderul naționalei lui Edi Iordănescu și o piesă indispensabilă a echipei care-și propune prima calificare la un turneu final după o pauză de opt ani.

Dioszegi anunță că o bancă importantă renunță la afacerile din România și nu va mai fi sponsor la Sepsi!
SEPSI OSK
Dioszegi anunță că o bancă importantă renunță la afacerile din România și nu va mai fi sponsor la Sepsi!

Adrian Ilie: „Stanciu începe să devină un lider”

Stanciu e căpitan, începe să devină un lider, are experiență. Antrenorul a creat o emulație interesantă și ne așteptăm ca toți să dea un randament la fel de bune în fiecare meci. Mie îmi plac mai mulți jucători, dar antrenorul alege doar 11.

Cel mai în formă jucător român la momentul actual? Trebuie să joci la echipa de club și să dai un randament de bun. 

Uite, Ianis a trecut peste accidentări, revine, începe să joace. Stanciu, la fel, schimbă echipe, dar, din punctul meu de vedere, Stanciu e cel mai important jucător”, a spus Adrian Ilie, pentru PRO TV.

+35 FOTO

Adrian Ilie: „Am început să avem fundași centrali care se cuplează foarte bine”

Pe lângă Stanciu, Adrian Ilie a insistat să remarce și perechea de fundași centrali pe care Edi Iordănescu s-a bazat la ultimele partide din preliminarii, formată din Burcă și Radu Drăgușin.

Am început să avem fundași centrali care se cuplează foarte bine (n.r. - Andrei Burcă și Radu Drăgușin). Încet-încet, cred că echipa națională va începe să se califice la următoarele turnee finale. 

Sper ca Drăgușin să joace la echipa de club și să fie tot timpul în formă. La echipa de club trebuie să fii în formă. La națională vii doar 7 zile, trebuie concentrare și să asculți ce spune antrenorul”, a mai declarat fostul mare atacant, conform sursei citate. 

Nicolae Stanciu, tot mai bun la Damac

Transferat în Arabia Saudită, la Damac FC, Nicolae Stanciu se află într-un moment bun al carierei. Mijlocașul e titular în formația antrenată de Cosmin Contra și a înscris până acum patru goluri pentru gruparea saudită. Primele 3 goluri reușite la Damac au venit din lovitură liberă.

VIDEO Ioan Ovidiu Sabău, despre situația de la echipa națională: „Îmi plac foarte mult Ianis Hagi și Nicolae Stanciu”

Citește și alte știri despre naționala României: 

ANALIZĂ GSP.RO Cine îl înlocuiește pe Dennis Man la meciurile cu Israel și Elveția. Cum arată echipa probabilă a României

Ionuț Radu revine la echipa națională după 8 luni. Rămâne Moldovan numărul 1?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
gigimarga2
gigimarga2  •  10 Noiembrie 2023, 17:22

Stanciu e un jucator bunicel dar , ca si Messi de altfel , NU ARE VOCATIE DE LIDER. Când îl aud vorbind îi simt neîncrederea si lipsa de ,,sânge " în instalatie atat de evident încânt mă apuca depresia când realizez ca speranțele echipei naționsle atârna de un așa personaĵ

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Noiembrie 2023, 12:42

...nu ne trebuie ratangii la nationala ...asta nu tine cu fotbalul romanesc ...iubeste ratangii nu vrea sa se califice Romania la Euro ...

polistul68
polistul68  •  10 Noiembrie 2023, 12:38

Din pacate, Cobra are dreptate...Stanciu e un om serios, disciplinat, dsr.pentru a avea rezultate, trebuie mult mai mult. Si din pacate, din spate nu vine mai nimic. Echipa nationala este oglinfa campionatului intern. Singura noastra sansa sunt copii romani nascuti si crrscuti in vest...un Dragusin, un Ratiu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close