FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Adrian Mutu a remarcat un jucător ignorat de alți antrenori: „Din păcate, nu prea a evoluat la lotul național când avea dreptul să joace la juniori”

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 martie 2020 13:58

Selecționerii Mirel Rădoi și Adrian Mutu au urmărit împreună partida Astra - FC Botoșani 1-0, din etapa a doua a play-off-ului. 

  • Islanda - România se joacă pe 26 martie, de la 21:45, la Reykjavik
  • România U21 - Danemarca U21 se joacă marți, 31 martie, de la ora 19:30. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Plus

Cei doi au venit la Giurgiu pentru a urmări diverși jucători în perspectiva meciurilor cu Islanda, respectiv Danemarca U21, care vor avea loc în finalul lunii martie. Un nume-surpriză de la Botoșani se află în atenția „Briliantului”.

„Adi Mutu a văzut jucători interesanți. A urmărit un jucător care, din păcate, nu prea a jucat la lotul național când avea dreptul să joace la juniori. A intrat a doua repriză la Botoșani, dar nu îi spun numele”, a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, la finalul partidei. 

Cîmpanu, spre naționala U21?

Jucătorul urmărit de Mutu a fost Alexandru George Cîmpanu (19 ani), atacantul de 19 ani al celor de la Botoșani. Vineri, contra Astrei, Cîmpanu a fost trimis pe teren în minutul 80. 

Cîmpanu a debutat în Liga 1 vara trecută, favorizat de regula cu doi jucători U21 din Liga 1. A înscris două goluri în Liga 1, unul dintre ele aducând o victorie mare pentru moldoveni: 1-0 cu Dinamo, pe 19 decembrie 2019. 

Vezi și: 

Islanda - România e în pericol! Nordicii au decretat stare de urgență din cauza Coronavirusului și afirmă că „interzicerea adunărilor publice se apropie”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează