FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

Islanda - România e în pericol! Nordicii au decretat stare de urgență din cauza Coronavirusului și afirmă că „interzicerea adunărilor publice se apropie”

Articol de - Publicat sambata, 07 martie 2020 11:42

Barajul pentru EURO 2020 dintre Islanda și România este în pericol. Nordicii au decretat stare de urgență din cauza coronavirusului.

  • Islanda - România e programat să se dispute pe 26 martie, la Reykjavik.

Oficialitățile din Islanda au intrat în alertă după ce au fost detectate primele două cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 contractate direct de pe teritoriul țării, un bărbat de 50 de ani și o femeie trecută de 60 de ani. Până în acest moment, toate persoanele infectate luaseră virusul de pe teritorul Italiei sau al Austriei. 

Islanda - România, fără spectatori

Vioir Reynisson, oficial din Minsterul Sănătății, are vești proaste pentru fanii „tricolori” care voiau să meargă la Reykjavik.

„Odată cu aceasta veste vom ridica nivelul de alertă. Asta nu înseamnă că vom interzice adunările publice, dar trebuie să fim realiști și să luăm în calcul că acest moment se apropie. Această soluție este cea mai eficientă unealtă pe care o avem în acest moment pentru a împiedica răspândirea virusului. Trebuie să analizăm corect situația”, a declarat  Reynisson conform Icelandmonitor.

România la Euro 2020

  • Baraj Euro 2020: România – Islanda se joacă pe 26 martie 2020. Dacă învingem, avem finală cu Bulgaria sau cu Ungaria, pe 31 martie. Vom juca ambele meciuri în deplasare.
  • Adversari Romania Euro 2020: dacă vom trece de baraj, vom fi în grupa C (Olanda, Ucraina, Austria, Romania).
  • Program Euro 2020: dacă ne calificăm, meciurile noastre din grupă vor fi Austria – Romania (14 iunie, ora 18:00, Arena Națională), Ucraina – Romania (18 iunie, ora 15:00, Arena Națională și Romania – Olanda (22 iunie, ora 18:00, Amsterdam).

Vezi și:

ISLANDA - ROMÂNIA // Doi jucători islandezi vin din zonele italiene afectate de coronavirus: „Mă aștept ca Bjarnason și Hallfreðsson să joace”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
gago747
gago747  •  07 Martie 2020, 22:34
Postat de iar_am_primit_cartonas pe 07 Martie 2020, 12:23

„coronavirsl” ?! Alt virus ???

Corona-virșli :D

danny_l
danny_l  •  07 Martie 2020, 19:28

Putem și noi juca decent,de exemplu se poate juca meciul la ei fără suporterii lor,asta e, dacă se amână ,și mai bine,vine primăvara.

maccsero
maccsero  •  07 Martie 2020, 18:29

FRF trebuie să ceară anularea meciului și victoria cu 3-0. E singura șansă de calificare. Și la meciul următor tot așa! (La turneul final am putea fi declarați campioni europeni prin neprezentarea adversarilor...)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează