FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Adrian Mutu, anunț despre viitorul său pe banca „naționalei”: „Nu e chiar așa ușor”

Adrian Mutu, în timpul meciului România U21 - Danemarca U21 1-1 +49   FOTO
Adrian Mutu, în timpul meciului România U21 - Danemarca U21 1-1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2020 13:12 / Actualizat miercuri, 18 noiembrie 2020 14:27

Adrian Mutu (41 de ani), selecționerul echipei naționale de tineret a României, a infirmat zvonurile despre o posibilă plecare a sa de la cârma reprezentativei.

La finalul meciului cu Danemarca U21, scor 1-1, care le-a adus tinerilor „tricolori” calificarea la EURO 2021, Adrian Mutu a vorbit despre viitorul său în antrenorat. „Briliantul” a infirmat zvonurile care-l dădeau ca și plecat la CFR Cluj.

Adrian Mutu: „Nu am primit nimic oficial de la CFR Cluj”

„Deocamdată o să mă bucur de această calificare. Eu sunt un băiat care spune dacă se întâmplă ceva. Îmi doresc să rămân aici, la echipa națională. Nu am primit nimic oficial de la CFR, nu a fost niciodată vreo discuție. Voi mizați pe faptul că am o relație bună cu conducerea clubului, dar așa am și cu conducerea Craiovei, cu Mihai Rotaru, și nu sunt acolo. 

Hai să vedem ce se întâmplă de acum încolo. Oamenii de fotbal încep să mă vadă și pe mine, cum lucrez ca antrenor, și își vor forma o părere. Nu e grabă, sunt la început de drum, am răbdare. Vreau să acumulez cât mai multă experiență, să trec prin situații ca cea din această seară, pentru că nu e chiar așa ușor pentru inimă”, a declarat Mutu în cadrul conferinței de presă.

Înainte de aventura de pe banca echipei naționale, Mutu a mai condus-o pe FC Voluntari timp de 11 meciuri în 2018, precum și echipa a doua a clubului Al Wahda, din Emiratele Arabe Unite.

4 meciuria jucat România U21 cu Mutu antrenor. A câștigat două, a pierdut unul și a remizat o dată

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre România U21 - Danemarca U21:

Adrian Mutu și-a lăudat invenția și i-a trimis un mesaj indirect antrenorului de la club: „Ăsta e postul lui, îl știu de mic”

Opinie la cald a lui Răzvan Luţac despre performanța naționalei: „Dacă ne dezumflăm la calificarea asta, fotbalul nostru va fi ca ultimele 10 minute ale meciului. Degeaba”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  19 Noiembrie 2020, 07:01

Felicitări pentru 20 de minute jalnice! În loc sa câștigi acest meci îți bați joc de fotbal și de cei ce au televizat meciul!!! Calificarea asta este a lui Radoi nu mutu! La euro o sa te bata toți!

talpaiadului
talpaiadului  •  19 Noiembrie 2020, 04:21

Felicitari acestei generatii de tineri fotbalisti care a reusit calificarea la european desi nu au avut antrenor, ci au fost antrenati de un fost jucator si atat.

5640124639346680
Monica Anette  •  18 Noiembrie 2020, 17:05

Felicitari antrenorului Adrian Mutu si mult succes !!!! Antrenor de mare valoare si finete !!! Bun cunoscator si apropiat mentor al tinerei generatii !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează