FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPECTACOL

VIDEO Așa ceva?! Incredibil de unde a putut să înscrie Mutu la antrenament: „Budescu, ai învățat de la mine!”

Adrian Mutu // foto: captură Instagram @ adrian10mutu
Adrian Mutu // foto: captură Instagram @ adrian10mutu

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2021 18:55 / Actualizat duminica, 14 martie 2021 20:07

Adrian Mutu (42 de ani), selecționerul echipei naționale U21 a României, a reușit o execuție de senzație pe terenurile de antrenament ale „naționalei”. 

În ziua în care a anunțat lotul cu care va merge la Campionatul European U21 din această lună, Adrian Mutu a demonstrat că încă este capabil de execuții excepționale, deși s-a retras în urmă cu aproape 5 ani.

VIDEO. Adrian Mutu, ca Budescu: „Uite de la cine ai învățat”

Selecționerul tinerilor „tricolori” a fost filmat în timp ce șutează de pe un teren, iar mingea intră în poarta de pe un alt teren. Videoclipul a fost încărcat pe contul de Instagram al lui Adrian Mutu, unde „Briliantul” l-a „înțepat” cu zâmbetul pe buze pe Constantin Budescu, renumit pentru execuții de acest gen: „Budi, ia uite de unde e! Vă spun ceva, Budescu a învățat de la mine! El știe”.

Budescu i-a oferit replica lui Mutu în secțiunea de comentarii: „Da, felicitări, ai luat buletinul?”. Răspunsul lui Budi l-a amuzat pe „Briliant”, care a postat un emoticon sugestiv.

VIDEO Așa ceva?! Incredibil de unde a putut să înscrie Mutu la antrenament: „Budescu, ai învățat de la mine!”

Citește și:

VIDEO A înscris de la vestiare, dar acum a reușit ceva și mai și! Budescu, o nouă execuție uluitoare: „One thousand la mine! No problem!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
dragos_chiva
dragos_chiva  •  15 Martie 2021, 10:24

Ăsta este un filmuleț populist, pentru copii din curtea școlii. Știți de ce? Din tot spectacolul lumii care îi înconjoară zilnic, ceea ce rămâne pentru ei este numai o aruncare măiastră la jocul numit ...liniuța.

badeadorian
badeadorian  •  14 Martie 2021, 21:44

Eu eram mult mai impresionat daca marca de la 11 m contra Italiei ...sa bata serios si sa lase scarita dedicata lui Buffon peentru amicale sau antrenamente !!!..

joze_maurinio
joze_maurinio  •  14 Martie 2021, 20:45

Bai oamenilor, mai lasati-ne cu *** astia, ca astea le faceam noi cand eram copii, si nu pe iarba, ci pe zgura sau bitum. Deci nu ne pot impresiona niste lucruri pe care le faceam noi cu usurinta cand eram copii. Sa marchezi de pe alt teren??? Din spatele liniei de corner? Pai pana si Giovanul *** a marcat de acolo, si asta nu se pricepe. Nu ba, cand marcati din avion de la 10 km inaltime, asta da! Cand marcati din Canada in poarta din Mexic, DA! Cand marcati din Botswana in poarta din Anglia, peste continent, da! Vrajeli din astea nu ne impresioneaza si de aia sportul nostru e la pamant! Ne impresioneaza unul care marcheaza de la juma de metru din fata portii goale din a zecea incercare!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează