FOTBAL  »  NATIONALA  »  OBIECTIV

Adrian Mutu: "Nu am fost pregătiţi să batem Olanda!"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 iulie 2008 00:00

Într-un interviu acordat săptămînalului Fanatik, Adrian Mutu face o analiză a evoluţiei României la Campionatul European şi spune că oboseala a fost principala cauză a eşecului din partida decisivă contra Olandei.


"Probabil ca atit am putut. Romania nu este o forta a fotbalului mondial, asa cum sint Italia sau Franta, cu care am jucat la Euro, asa ca nu te poti bate de la egal la egal cu ele. Nu aş numi echipa trimisă în teren de Van Basten una de rezerve pentru că olandezii care au jucat impotriva noastra sint toti jucatori valorosi, cu nume si cote foarte bune."

Mutu a dezvăluit apoi care a fost atmosfera din vestiarul naţionalei în pauza jocului cu Olanda, fiind de părere că rezultatul ar fi fost cu totul altul dacă Paul Codrea ar fi reuşit să înscrie cu doar cîteva minute înainte de pauză.

"Ne-am pregatit sa jucam la egal si sa fortam atunci cind e nevoie. Am avut o oportunitate de a face un rezultat foarte bun, dar nu am mai putut. Am cazut total in repriza a doua. Eu nu am vazut nici o imagine, dar stiam rezultatul, la fel ca si ceilalti colegi ai mei. Am incercat sa iesim la joc, sa atacam, a mai venit si golul Olandei, dar nu am mai putut. Poate daca marcam inainte de pauza, la ocazia lui Codrea, cistigam in fata Olandei si ne calificam." a spus jucătorul Fiorentinei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  19 August 2008, 13:51

Exact. Noi vom putea cand vom avea un antrenor adevarat, care stie pe cine sa convoace, stie sa abordeze un meci, sa faca o strategie functie de adversar si interesul echipei noastre , samd . Pana atunci , ne enervam ca prostii la tv, iar piti barbugiul isi rotunjeste contul din banca...

 •  21 Iulie 2008, 17:21

Pe cine intereseaza ce spune Mutu !...(el nu a fost pregatit sa bata un penalty) !Un daramat !Un fotbalist trist !

 •  21 Iulie 2008, 15:10

cum adica nu au fost pregatiti?atunci de ce nu au lasat sa joace rezervele pt.ca sa vazut si in meciurile de pregatire ca acestia "sunt pregatiti".mutu,un copil talentat,dar bubuie de destept ce este!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează