FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

VIDEO Mutu e gata de startul Europeanului: „Au prima șansă, dar le vom face viață grea”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 martie 2021 16:25 / Actualizat marti, 23 martie 2021 18:28

Adrian Mutu, selecționerul României U21, a susținut azi o conferință de presă înaintea debutului la Campionatul European de Tineret, de miercuri.

  • Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021
  • Programul complet al Campionatului European U21
  • România debutează miercuri, de la ora 22:00, împotriva reprezentativei Țărilor de Jos (Olanda). Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Pe aeroport, Stoichiță a vorbit despre naționala antrenată de Adrian Mutu și spune că mijlocașul Olimpiu Moruțan (21 de ani) ar trebui să fie liderul acestei generații la turneul final.

„Băieții sunt pregătiți, sunt motivați, își dau seama de importanța acestui turneu. Le-am zis să nu fie timorați și să îmbrățișeze presiunea. Mâine vom da totul pe teren. Nu e ușor pentru că au presiunea de la ultimul rezultat de la turneul final. Le-am explicat că nu trebuie să se compare cu acea generație și pot avea parcursul lor. Există presiune, vor fi emoții înaintea fiecărui meci. 

Nu am să spun cu ce ne poate surprinde Olanda. Pot spune că e o echipă puternică, care marchează ușor. Are jucători importanți, care pot face diferența. E o echipă redutabilă, dar și noi suntem buni. Nu ne este teamă. Olanda are prima șansă, dar îi vom face viața grea. Am încredere în băieți. Au ocazia să demonstreze că merită să joace la acest nivel

Legat de echipa de start, semne de întrebare am în fiecare zi. Dar nu neapărat pentru că nu am deja echipa de start conturată, ci pentru că un antrenor mereu se întreabă dacă a făcut alegerile corect.

Sunt peste 20 de jucători, care au mai mult sau mai puțin același nivel. Mă pun în dificultate. Se antrenează foarte bine și e normal să existe dubii, dar până miercuri voi rezolva această problemă”, a spus Mutu la conferința de presă

Citește mai multe știri despre România U21:

Analiză GSP: România U21, mai experimentată ca Olanda U21! Dar la Chindia sau Botoșani!

România U21 se pregătește la baza unei foste adversare a celor de la FCSB » Imagini de la antrenamentele lui Mutu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
bridges
bridges  •  23 Martie 2021, 18:06

Morutan e singurul jucator de la FCSB care-mi place. M-au impresionat bunicii lui, modul ardelenesc, cald, serios, de a se prezenta ca familie, e un baiat OK. Chiar i-as dori sa plece la o echipa mare. Trebuia s-o fi facut de cand era la Clus sau Botosani si avea oferte, s-a pacalit dar poate ca o s-o faca pana la urma.

415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  23 Martie 2021, 17:38

Dacă mutu e antrenor eu sunt ...țîrcovnic bisericesc! În federațiile sportive e o miștocăreală generalizată.Vezi în fotbal,rugby,handbal,etc...”Federalii” sunt cu ochii pe deplasări,protocoale urmate de șprițuri,mânăreli...

traian_v
traian_v  •  23 Martie 2021, 17:34

Poate ii spui *** de Morutan sa nu isi mai scoata tricoul in timpul jocului. Asa ne-a mancat o calificare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează