FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

CORESPONDENȚĂ GSP DIN UNGARIA România U21 se pregătește la baza unei foste adversare a celor de la FCSB » Imagini de la antrenamentele lui Mutu

FOTO: Raed Krishan +18   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 23 martie 2021 09:34 / Actualizat marti, 23 martie 2021 10:56

Naționala U21 a României și-a stabilit cantonamentul la Hotelul Marriot din Budapesta, situația aproape de centrul orașului, cu o priveliște deosebită pentru malul Dunării.

  • Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021
  • Programul complet al Campionatului European U21
  • România debutează miercuri, de la ora 22:00, împotriva reprezentativei Țărilor de Jos (Olanda). Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Jucătorii lui Adrian Mutu vor avea totuși de parcurs un drum de aproximativ 20 de minute cu autocarul până la baza de pregătire, unde vor fi aproape toate antrenamentele.

Ujpest, gazdă pentru România u21

În perioada Campionatului European, ședințele de pregătire se vor desfășura în Complexul Sportiv Bánka Kristóf Sportközpont, situat la aproximativ 13 kilometri de hotel. Este vorba despre baza de pregătire a Academiei Ujpest, club cu echipă de fotbal în prima ligă maghiară, fostă adversară a FCSB-ului din Europa League, în 2009. 

„Violeții" au 20 de titluri în Ungaria, fiind a 3-a cea mai titrată echipă după Ferencvaros și MTK Budapesta.

Un singur antrenament oficial pe „Bozsik”

Singurul antrenament ce nu va avea loc în Academia Ujpest este cel oficial din 23 martie, premergător meciului de debut al nostru la Euro, cu Olanda.

Având în vedere că România va disputa toate cele 3 partide pe Stadionul Új Bozsik, pentru a proteja suprafața de joc a acestuia, va efectua un singur antrenament oficial acolo. Stadionul este unul nou și va fi inaugurat cu ocazia Campionatului European.

VIDEO „Tricolorii mici” se antrenează la baza Academiei Ujpest

Citește mai multe știri despre România U21: 

Adrian Mutu are o mare dilemă înaintea debutului la Euro 2021! 2 jucători pentru un post vital

Adrian Petre și debutantul Mihai Eșanu sunt gata de Euro: „Nu mi-e frică de nimeni!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
883135188391540
Popa Corneliu  •  23 Martie 2021, 10:16

Pentru știința jurnalistului Vlad Nedelea și fotoreporterului Raed Krishan în 2009 echipa maghiară juca cu Steaua! Pentru niște recunoscuți activiști „tălpăniști” era necesară deplasarea la Budapesta, doar Steaua=FCSB are selecționați cei mai mulți jucători și ei vor relata cu entuziasm „grupa de foc” de la CE! Doar, doar o să fie niște înfrângeri și o să fie „calul de bătaie”, Academia FCSB=Steaua! Dacă era o grupă mai... „ușurică”, stau și mă gândesc de la ce echipe ar fi selecționat jucători, dar jurnaliști?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează