FOTBAL  »  NATIONALA  »  PODCAST

Motivul curios care l-a făcut pe Adrian Mutu să divorțeze de Alexandra Dinu sau Consuelo: „A intrat în casă și ce faci?”

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 februarie 2022 17:22 / Actualizat sambata, 12 februarie 2022 18:01

Adrian Mutu, 43 de ani, a spus că unul dintre motivele pentru care a divorțat adesea este „monotonia și obișnuința”. 

„Eu, când am făcut alegerea, am făcut-o la momentul respectiv, ce am simțit. După aia începi să te schimbi și să-ți dai seama că nu mai rezonezi cu persoana respectivă. Încet, lucrurile se schimbă. Știi că de multe ori spui: «Băi, să stai cu o persoană diferită, că plus cu minus atrag». Ok, la început. La început e mișto. 

După un timp te obișnuiești, te căsătorești, intervine monotonia, intră în casa ta inevitabil. Și obișnuința, mai ales. Atunci, dacă nu ai lucruri comune, ce faci?”, a declarat Adrian Mutu, citat de Prosport, în cadrul podcast-ului găzduit de Codin Maticiuc.

+16 FOTO

Mutu și-a dezvăluit marea durere sufletească: „Nu e doar trist. E foarte trist!”

„Briliantul” are 4 copii, pe Mario, din relația cu Alexandra Dinu, pe Adriana și Maya, din căsătoria cu Consuelo Matos, și pe Tiago, cu Sandra, actuala soție. El a mărturisit că îi este greu fără cele două fete, care se află alături de mama lor, în Republica Dominicană.

Moderatorul GSP Live Costin Ștucan i-a citit „Briliantului”, la finalul lui 2021, un comentariu postat de un fan pe Instagram, sub o fotografie cu Adriana Mutu, care a împlinit 15 ani în iunie.

„E un pic trist să ai fata pe alt continent și să nu poți ține legătura fizic”, a fost comentariul respectivului.

„E mai mult decât trist. E foarte trist! Bineînțeles că îmi lipesc. Dar asta e viața. Au fost anumite alegeri pe care eu și mama lor le-am făcut. Trebuie să trăim cu asta și să gestionăm situația cât mai bine posibil. Până acum, lucrurile merg bine”, a spus Adrian Mutu la GSP LIVE.

Adrian Mutu și Consuelo Matos s-au căsătorit în 2005, însă cei doi au divorțat în 2013. Trei ani mai târziu, Mutu s-a căsătorit cu Sandra Bachici, actuala lui nevastă.

EXCLUSIV Ștucan l-a abordat direct pe Mutu: „Ai fost pentru o noapte antrenor la CFR Cluj?” » Răspunsul „Briliantului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
adrian.7
adrian.7  •  03 August 2023, 19:47

Toți cei care l-au cunoscut pe Mutu până la 30 de ani îl descriu în câteva cuvinte: „haiduc din toate punctele de vedere”. Așa a fost sportiv și personal și la FC Arges, și la Dinamo. În străinătate se știe cum s-a terminat...Din punctul meu de vedere parcursul lui dpdv personal este identic în multe privințe cu cel al lui Ilie...

753720451412471
Andrei Ionescu  •  13 Februarie 2022, 19:33

Pt ce ai facut in acele căsătorii ca un infantil si superficial ce ai fost ai nota 4( patru). Ai avut multe fumuri in cap. Haiduceala de la tinerețe se plătește la bătrânețe. Ai să vezi ce si cum. Cred că deja au început sa-ti iasă din cap fumurile.

sdaniel1972
sdaniel1972  •  12 Februarie 2022, 19:48

si trompeta, si utilizator, nu traficant-sau cine stie... o cariera ... ***! Merita mult mai mult! Pacat de familia lui! Nene, adica- tatal , Hai Stiinta! Te respect!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează