FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // Inspirație și dedicație: Adrian Rus și Radu Boboc, surprizele lui Mirel Rădoi, au fost cei mai buni jucători de pe teren!

Fundașul stânga Radu Boboc a fost surpriza plăcută a României U21 în remiza cu Franța U21 // FOTO: Raed Krishan
Fundașul stânga Radu Boboc a fost surpriza plăcută a României U21 în remiza cu Franța U21 // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2019 16:45

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 0-0 // România U21 a remizat luni seara cu Franța U21, 0-0, „tricolorii” obținând punctul de care aveau nevoie pentru a se califica în semifinale de pe primul loc. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

Naționala U21 a reușit exact ce și-a propus în disputa cu Franța U21. Fără să accelereze la maximum, România a făcut o partidă solidă, francezii nereușind să aibă nici măcar un șut pe spațiul porții lui Ionuț Radu. 

Deși Mirel Rădoi a folosit nu mai puțin de cinci jucători în formula de start, omogenitatea n-a dispărut din echipă, iar noutățile folosite de selecționer n-au dezamăgit. Din contră, fundașii Adrian Rus și Radu Boboc au fost cei mai buni oameni de pe teren, ambii fiind recompensați cu nota 8 de Gazeta Sporturilor. 

Ionuț Nedelcearu, Alexandru Cicâldău, Dragoș Nedelcu și George Pușcaș au fost alți „tricolori” cu evoluții consistente, toți primind nota 7.

Ianis Hagi și Florinel Coman, eroii victoriei istorice cu Anglia, 4-2, au primit nota 6, la fel ca portarul Ionuț Radu. 


Click pe imagine pentru zoom!

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

Vezi și: Specialistul GSP în Bundesliga explică cine sunt nemții U21: apărarea și portarul dorit de Bayern ne lasă să sperăm!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
fairplayromania
fairplayromania  •  26 Iunie 2019, 04:40

Multumim Rădoi pentu că nu mai bagi în echipă manelişti de la fcsb... Cum intră ăia, cum se alege praful. Acum chiar se aleargă şi se joacă fotbal. Rusine Alibec, Stanciu,Budescu, Chipciu,Pintilie,Bălaşa si restul becalioţilor care aţi distrus Naţionala timp de 10-15 ani !!! Ruşine partajată cu digu si gsp !!!

magic4ever
magic4ever  •  25 Iunie 2019, 20:51

Rus a fost printre cei mai buni in meciul cu Franta, ar trebui sa joace titular si cu Germania pentru ca Pascanu a avut 2-3 ezitari cu Anglia si a pierdut omul din marcaj...

mario_rdfe
mario_rdfe  •  25 Iunie 2019, 19:39

In france footbal cele mai mari note de la noi a u primit hagi nedelcearu si boboc. 8-7-7. Rus 5 nedelcu 5 coman 5 olaru 4 . Note reale! Am mai zis..la voi si notele sunt dupa interese. Nu imi vinne sa cred ca razvan lutac e coleg cu ovidiu ioanitoaia !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează