FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Specialistul GSP în Bundesliga explică cine sunt nemții U21: apărarea și portarul dorit de Bayern ne lasă să sperăm!

Foto: UEFA.com
Foto: UEFA.com

Articol de - Publicat marti, 25 iunie 2019 14:59

Germania U21 și România U21 se întâlnesc joi în semifinalele EURO 2019. Nemții au față de campioni europeni de la mijloc în sus. Dar apărarea, în frunte cu portarul dorit de Bayern, ne lasă să sperăm. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele  EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

Germania. Campioana en titre a Europei. Doar atât și e de ajuns să-ți pui întrebarea „oare nu e o pălărie cam mare pentru noi?”. La prima vedere, da. Dar înainte de a o întâlni, la fel părea și Anglia cea spilcuită cu vedetele în devenire din Premier League.

Gazeta a realizat o radiografie compartiment cu compartiment a trupei lui Stefan Kuntz și, dincolo de calitățile indiscutabile, a descoperit și unele minusuri de care "tricolorii" mici ar putea profita joi.

UN PORTAR PLIN DE SURPRIZE

Nubel e la mare preț în Bundesliga. Goalkeeperul lui Schalke e curtat de mai multă vreme de Bayern, însă la turneul final din Italia nu s-a ridicat mereu la înălțimea așteptărilor.

În toate trei meciurile din grupă, cu Danemarca (3-1), Serbia (6-1) și Austria (1-1), a alternat intervențiile de senzație cu ieșiri inoportune dintre buturi. La una dintre acestea a provocat penalty-ul din care austriecii au egalat la unu, la o alta a avut noroc cu bara!

nubel

APĂRARE VULNERABILĂ ÎN CENTRU

Nemții sunt vulnerabili în zona fundașilor centrali. Acolo unde Tah și mai ales Baumgartl au fost destul de ușor de depășit. Inclusiv în duelurile aeriene.

Contra noastră, Kuntz nu va putea conta pe fundașul-stânga Henrichs, suspendat după ce a încasat un al doilea „galben” cu Austria.

MIJLOC: FABRICA DE IDEI

Mirel Rădoi va trebui să găsească o soluție pentru „aripa” Oztunali (Mainz), Neuhaus (Moenchengladbach) și Dahoud (Dortmund). Ei sunt fabrica de idei a echipei. Sunt tehnici, creativi, iuți și „filtrează” foarte rapid baloanele către atacanți, care sunt, la rândul lor, excepționali.

ATACUL E O MAȘINĂRIE INCREDIBILĂ!

Waldschmidt (Freiburg) și Richter (Augsburg) au fost letali la acest turneu.

Doi atacanți tehnici și cu sânge rece în fața porții adverse. Primul a marcat 5 goluri și este golgeterul la zi al competiției, celălalt a bifat trei reușite și două assisturi.

Austriecii au reușit să-i izoleze cât de cât de restul echipei germane, blocându-i printr-un pressing ucigător pe jucătorii din linia mediană, cei care-i „alimentează” de regulă cu baloane utile. Dar Waldschmidt a găsit soluția și tot a marcat, cu o „bombă” de la 25 de metri. 

Oricum, atenție!, în total la acest turneu, Germania are 10 goluri, cele mai multe dintre echipele participante!

3 goluri au încasat campionii Europei în Italia, toate de la 11 metri. Penalty-urile le-au comis Baumgartl (henț), Dahoud (fault) și Nubel (fault)

22,6 ani e media de vârstă a echipei lui Stefan Kuntz. Cea mai mare de la CE U21. Penultima e România, cu 21,7 ani

6 cartonașe galbene au luat germanii la turneul final. Locul 4 în clasamentul fair-play. Noi am încasat 9 (locul 8)

ECHIPA-TIP
Nubel - Klostermann, Tah, Baumgartl, Mittelstaedt - Neuhaus, M. Eggestein, Dahoud - Oztunali, Waldschmidt, Richter

Trece România U21 de Germania?

Da
Nu

Vezi și:

VIDEO+FOTO Ce au făcut tricolorii după egalul cu Franța: „Un pahar de vin și somn” + ultimele declarații din cantonament

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 / FOTO ȘOCANT din The Sun » Iubita lui Cristi Manea părăsește în lacrimi stadionul, plină de sânge pe tricou

FOTO Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Moment șocant la Cesena dezvăluit de Mirel Rădoi:„ Doi suporteri români au lovit-o pe soția lui Cristi Manea”

 GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // S-au răzbunat pe România? Programul semifinalelor Euro 2019 a fost schimbat, după ce Italia a fost eliminată

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
1230700563608660
Ioan Oltean  •  25 Iunie 2019, 18:14

Specialistul lui PESTE,poate in stiri gen CANCAN de care e plina aceasta asa zisa inpropriu GAZETA SPORTURILOR (de sex, pat, Becali,A.Prodan si altele de gen)

blatistu49
blatistu49  •  25 Iunie 2019, 17:20

cu Austria a fost meci f miza puteau pierde tot se calificau

robby73
robby73  •  25 Iunie 2019, 16:33
Postat de rivaldinho pe 25 Iunie 2019, 16:30

Austria invingea Germania daca nu era portarul acesta! Dar si cel englez pana la meciul cu noi, a fost impecabil. Germania a avut o grupa usoara.

Posibil sa fii castigat meciul, dar si posibil sa fii pierdut fara 11m (din cauza portarului).

Vezi toate comentariile (12)
Comentează