FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 / EXCLUSIV Reacție vehementă a lui Cornel Dinu despre succesul spectaculos al lui Burleanu: "Trăiască victoria proletariatului lui Mița jucătoarea!"

Articol de - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 18:58

Cornel Dinu consideră că favoritul său, Ionuț Lupescu a pierdut șefia FRF în dauna lui Răzvan Burleanu din cauza voturilor fotbalului mic și a implicării insuficiente a clasei politice. 

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

"Îmi pare rău de Ionuț Lupescu și de bunele sale intenții care sunt convins că le-ar fi realizat. Bineînțeles, doar peste câțiva ani și având o echipă competentă. Am dovedit și în fotbal că nu avem nevoie de oameni apreciați și calificați cu adevărat în Occident.

Să stea acolo cu mărgăritarele sale, noi ne mulțumim cu știr. Ceea ce s-a întâmplat este una dintre cele mai mari înfrângeri din palmaresul fotbalului nostru. Una dintre cele mai bune echipe naționale din istoria noastră, cu Sir Alex Ferguson și Mircea Lucescu la comandă, a fost învinsă la scor de Pocreaca din Deal. Numai la noi se putea așa ceva. Bravos, națiune! Este un moment în care și în fotbal se confirmă că mediocritatea este împotriva elitelor motivată doar de peșcheș. Așa se îngroapă tradiția și respectul pentru istoria națională a unui popor. Care astfel devine populație". 

"Ne merităm soarta!"

Mister spune că cei din clasa politică care și-au arătat susținerea pentru Lupescu nu au fost destul de implicați:

"Uitați-vă cine conduce și țara. Fotbalul nu putea face excepție. Am spus mai demult că nu e normal ca în procesul de alegeri cei care definesc imaginea și valoarea reală a fotbalului, iar prima sau prima divizie să conteze doar 5,5%, iar cei care fac un fel de fotbal mai mult de plăcere să conteze peste 40% și să-și satisfacă pofta ce-au poftit stând cel mai mult cu mâna întinsă doar mai pică ceva.

Nu e exclus ca la situația din țară în care coaliția aflată la putere mai mult a promis decât a făcut, făcându-și abia acum prezența așa zis de sprijinire a fotbalului pierzându-și credibilitatea, să fi acționat ca un bumerang. Ne merităm soarta cruntă și de astă dată, și în fotbal. Mai rămâne să actualizăm doar lozinca de distrugere națională la timpul nostru: "Traiască victoria proletariatului amator din fotbal în frunte cu Mița jucătoarea și Răzvan stopând cu talpa în sală".

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
romulus65
romulus65  •  19 Aprilie 2018, 14:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Antonescu a avut domiciliul fortat la Manastirea Bistrita, langa orasul Horezu in judetul Valcea, nu la Bistrita-Nasaud.

306640699727631
Nae Ionescu  •  19 Aprilie 2018, 14:39

2. ASA APAREAU BESTII DE GENUL NICOLSKY, TZURCAN, PAUKER, DEJ, VASILE LUCA, BRUCAN , NEULANDER ROMAN , TEOHARI GEORGESCU SI MAI APOI UN PLESITA, POSTELNICU. ACESTIA FACEAU PARTE DIN MINISTERUL DE INTERNE UNDE SECURITATEA ERA SEFA. PUSA SA APERE REGIMUL NU POPORUL. PRIGOANA PENTRU EROI A FOST IMENSA SI CRUDA CU CEI CARE AU LUPTAT PRIN MUNTI ANI SI ANI DE ZILE IMPOTRIVA CIUMEI ROSII. PE ACEST FOND APAREAU CLUBURI CA DINAMO, STEAU SI ALTII AVIND BENEFICIILE DE RIGOARE. SALARII MARI CU ANGAJARI LA CLUBURI SAU FABRICI UNDE ERAU ANGAJATI FICTIV. ARANJAMENTE LA DRUMUL MARE SI FURT DE JUCATORI DE LA ALTE ECHIPE SUB AMENINTARI. LA PUTERE ERA UN DEJ APOI UN CEAUSESCU CARE ERA MAI MULT CU ARMATA DECIT CU SECU. DAR PACEPA EXPLICA IN CARTEA SA SI GURA PACATOSULUI ADEVAR GRAIESTE. OARE DE TOATE ASTEA DOMNUL DINU NU-SI ADUCE AMINTE? FACUT SCOALA PE PUNCTE PE CIND AVEA PRIVILEGIUL DE A PURTA PLETE SI A AVEA UN SALARIU URIAS PENTRU ROMANII DE ATUNCI? ISI ADUCE AMINTE DE JUCATORII CARE AU FUGIT DIN ECHIPA ASTA CA VRINCEANU, SATMAREANU II , GHERGHEL? OARE DECE? NICI EL NU STIA SI NICI NU-L INTERESA DE CEI CE ZACEAU PRIN PUSCARIILE POLITICE. FANUS NEAGU O EMINENTA CENUSIE AVEA SA FIE MAI MULT BEAT DECIT TREAZ CE PE LINGA UN CIORAN SAU ELIADE ERA O GIZA.

306640699727631
Nae Ionescu  •  19 Aprilie 2018, 14:38

3 AVEA AVANTAJELE SISTEMULUI SI IL IUBEA CU TOT SUFLETUL. CUM ALTCUMVA. DOMNUL DINU FACEA SI EL FACULTATEA LA SERAL PE PUNCTE UNDE MENIUL ZILEI ERA “VENITI CIND PUTETI DACA PUTETI” IAR LA TESTE “ SCRIETI CEVA CA NE OCUPAM NOI DE RESTUL “ SAU “ SI MIINE ESTE O ZI DAR CU CARTILE DESCHISE.” AZI OM CE NE TRANSMITE CE CITESTE NOAPTEA SI VREA SA SFLE O LUME INTREAGA ANUME “ CUVINTELE AU FOST INVENTATE IN A ASCUNDE ADEVARUL.” MODUL JIGNITOR DE A SE ADRESA SEMENILOR CARE UNII II POT FI INFERIORI SAU CHIAR SUPERIORI MI-A ATRAS ATENTIA CE INSEAMNA SA FI NATIONALIST CRESTIN SAU FASCIST / XENOFOB. RASIST DE MIC UITA SA ISI AMINTEASCA IMPOTENTA DE A NU FI FACUT NIMIC IN REGIMUL DE TRISTA AMINTIRE. DOAR CA IN NOAPTEA CEA GREA DIN 89 O APARA PE DOAMNA NINA ILIESCU. LE ERA FRICA. TARE FRICA. ILIESCU ERA GARANTIA CA VOR EXISTA PE BOABELE AVUTE SI STRINSE LA GREU. ASA AU FACUT ATIT EL CIT SI LUCESCU SI ALTII. LUCESCU SI EL GRADAT CU SMECHERIA IN SINGE AVEA SA SE AUTOINTITULEZE CEL MAI BUN DIN “ PARCARE” SI ASTA PENTRU CITEVA LUNI PRAPADITE LA INTERNATIONALE SI BRESCIA SI RESTUL LA TURCI SI RUSI. NIMIC. AVEA SA REFUZE SA SE RETRAGA DIN SPORT FIIND ANTRENOR PENTRU NATIONALA ROMANA INVOCIND CA SE VA RETRAGE. SI S-A RETRAS LA TURCI SI MIINE VA PLECA DIN NOU LA RUSI. BANUL NU ARE MIROS. PATRIOT . NESIMTIREA LUI DINU AVEA SA PUNA CAPAC PE CIND ERA ANTREONOR LA NATIONALA SI IN SUA INVITAT DE AMERICANI AVEAU SA BATA PE YANKEI CU UNU LA ZERO.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează