FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF // Autoironie după rezultatul dezastruos de la alegerile FRF: "Sunt liniștit, era o problemă dacă luam vreun vot" :)

Ilie Drăgan nu a obținut niciun vot la alegerile de azi // FOTO: Cristi Preda
Ilie Drăgan nu a obținut niciun vot la alegerile de azi // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 19:57

Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la Casa Fotbalului, învingându-l detașat pe Ionuț Lupescu, cel care era considerat mare favorit înainte de scrutin.

  • RĂZVAN BURLEANU A CÂȘTIGAT ALEGERILE FRF CU 168 de VOTURI: Ionuț Lupescu a avut 78 de voturi, Marcel Pușcaș 8, în timp ce Ilie Drăgan nu a primit niciun vot. 

Ilie Drăgan, cel de-al patrulea candidat la șefia Casei Fotbalului, nu a reușit să obțină nici măcar un vot la alegerile de azi de la Federație, iar la final s-a autoironizat pentru propriul rezultat.

"Eu zic ca era o problemă dacă aveam un vot, pentru că nu ştiam cine m-a votat, dar aşa sunt liniştit, fără niciun vot.

Mulțumesc membrilor afiliați că au admirat ceea ce am spus și sper să reușim împreună să punem aceste lucruri în aplicare. Doar așa putem schimba fotbalul românesc, doar împreună.

Felicitări domnului Răzvan Burleanu, le mulţumesc lui Marcel Puşcaş şi Ionuţ Lupescu, tuturor celor trei că mi-au oferit această onoare, să fiu alături de dumneavoastră ca şi candidat!", a declarat Drăgan.

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  19 Aprilie 2018, 09:51

Esti simpatic.Ca sa candidezi aveai nevoie de 5 adeziuni,care nici macar nu te-au votat,insa nici tu nu te-ai votat.Nu e tare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează