FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERI FRF 2018 // Lupescu, resemnat după eșecul usturător: "Fotbalul românesc nu are nevoie de ajutorul meu"

Articol de - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 17:23

Ionuț Lupescu nu regretă plecarea de UEFA pentru a candida la șefia FRF, în ciuda faptului că a fost zdrobit de Răzvan Burleanu, 168-78. Fostul internațional s-a resemnat, dar nu crede că reacția lui Liviu Dragnea dinaintea alegerilor l-a tras înapoi.  

"Adunarea Generală a hotărât să câștige Răzvan. Lumea fotbalului va fi foarte atentă ce se va întâmpla în următorii ani. Am crezut că sunt oameni care doresc dezvoltarea fotbalului, dar nu a fost chiar așa.

Din păcate, în fotbalul nostru lipsește respectul. Cred că a fost o lipsă de respect față de Marcel Pușcaș sau de domnul Drăgan. Nu m-am afișat niciodată cu Liviu Dragnea.

M-am întâlnit cu liderii tuturor partidelor. E nevoie ca oamenii din Parlament să voteze o legislație favorabilă sportului. Cred că dacă n-aș fi încercat aș fi regretat toată viața. Îmi doresc ca fotbalul românesc să ajungă unde a fost cândva.

Deocamdată, fotbalul românesc nu are nevoie de ajutorul meu", a zis Ionuț Lupescu la ieșirea din Casa Fotbalului.

Vezi aici desfășurarea evenimentelor de la alegerile de azi!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  19 Aprilie 2018, 00:35

Adio! Si ne vedem la aeroport...

mircea_cjn
mircea_cjn  •  18 Aprilie 2018, 22:57

Cu parere de rău, dar datele spun altceva. Burleanu e presedinte de 4 ani. Si intr-adevar a ratat calificarea la CM. Da, numai ca Romania nu s-a mai calificat la CM din 1998 din Franta, deci de 20 de ani ! Deci 16 ani de ...necalificare la CM ii putem pune in carca lui Mircea Sandu! El, cu Mitica, cu fratii Becali , ei au pus pe chituci fotbalul românesc ! Iar Ionut Lupescu a stat ...6 ani alaturi de Mircea Sandu la FRF, asta s-a uitat?! Cu ce rezultate? Faptul ca Becali a sarit in sus 2km la alegerea lui Burleanu de azi, e un semn bun. Cooperativa nu revine !

maxp
maxp  •  18 Aprilie 2018, 20:13

In momentul in care argumentele voastre principale au fost faptul ca sunteti fosti fobtalisti si fosti antrenori, ce lipsa de respect?! Tot vad asta cu lipsa de respect fata de fostele glorii. Vorba aia, ce are scula cu prefectura? Da, ai fost mare scula in terenul de fotbal, sau pe banca tehnica, ce legatura are cu conducerea unei federatii? Nu trebuie sa faci nici una, nici alta in acea pozitie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează