FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

ALEGERILE FRF // EXCLUSIV Lupescu spune că Burleanu a refuzat un superamical: "A zis că președintele Federației are probleme de integritate"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 aprilie 2018 13:15

ACUM au loc alegerile pentru președinția FRF. Răzvan Burleanu, Ionuț Lupescu, Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan sunt cei patru candidați.

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Ionuț Lupescu, unul dintre candidații, a dezvăluit că FRF a refuzat un amical cu naționala Braziliei.

"Cunosc oameni în federații care încercau să ocolească datele de amicale sau adversarii tari tocmai pentru a-și conserva poziții favorabile în acest clasament. De aceea, nu e neapărat o oglindă fidelă. Eu am militat mereu pentru a întâlni adversari tari, iar în mandatul trecut am jucat cu toate marile forțe, mai puțin Anglia.

Aceeași politică o voi promova mai departe la FRF, chiar dacă acum va fi mai delicat cu datele libere prin apariția Ligii Națiunilor. Apropo, știți că FRF a refuzat recent un amical cu Brazilia, motivând că președintele federației de acolo ar avea probleme de integritate? Ce treabă are una cu alta?!", a declarat Ionuț Lupescu.

Citește și: EXCLUSIV Ionuț Lupescu se proclamă învingător: "Voi câștiga cu 70% din voturi” » Cum a reacționat după anunțul lui Dragnea și ce spune despre contractele cu FRF

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
vladutz13
vladutz13  •  18 Aprilie 2018, 16:23

Asta se refera la perioada Lucescu Jr?? Cred ca da, inca erau Sandu si Lupescu pe-acolo.... foarte buna strategie au avut, ajunsesem pe locul 60 in lume, sub Burkina Faso!!! Tot asa baiatule, numai amicale cu Germania si Brazilia sa avem, se progreseaza enorm cand iei 5, 6 sau 7 goluri si nu dai nici 30 de pase :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează