FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

EXCLUSIV Alex Băluță, oprit de pandemie să vină la meciurile României U21: „M-am interesat și nu pot!” » Pariul pus în vestiar cu doi colegi olandezi

Alex Băluță (27) FOTO Imago
Alex Băluță (27) FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 martie 2021 15:02 / Actualizat miercuri, 24 martie 2021 15:19

România U21 debutează azi la Campionatul European de tineret. „Tricolorii mici” întâlnesc în prima etapă a grupelor, de la ora 22:00, reprezentativa Țărilor de Jos (Olanda), iar Alex Băluță (27) a spus că și-ar fi dorit să fie prezent în tribunele stadionului „Bozsik Arena” pentru a susține selecționata lui Adrian Mutu (42). 

  • Echipa națională de tineret joacă astăzi, de la ora 22:00, împotriva Țărilor de Jos (Olanda), în primul meci de la Campionatul European U21. Confruntarea poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.
  • România U21 a fost repartizată în Grupa A la Euro, alături de Ungaria, Germania și Olanda.
  • Programul integral de la Campionatul European de tineret
  • Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021

Alex Băluță joacă de vara trecută la Akademia Puskas și și-ar fi dorit să poate ajunge la meciurile României U21 de la europeanul găzduit de Ungaria. Mijlocașul român cu 6 prezențe în naționala mare nu va putea fi prezent pe stadion, însă are încredere în băieții lui Adrian Mutu.

Alex Băluță: „M-am interesat și nu pot!”

Aș fi mers și eu la meciuri. Chiar m-am interesat să văd dacă pot. Îmi place cum arată echipa, deși lipsesc câțiva jucători, cei de la prima reprezentativă. Însă eu sunt optimist. O să urmăresc de acasă meciul, aici ați văzut că e totul închis”, a zis Băluță pentru GSP.

Alex Băluță, pariu pe o sticlă de vin cu doi olandezi :)

Fostul fotbalist al Universității Craiova e convins că România nu va ceda în fața Olandei și chiar a pariat acest lucru cu doi colegi, ambii olandezi, Yoëll van Nieff și Luciano Slagveer: „Am doi colegi olandezi și am pariat azi cu ei pe o sticlă de vin. Eu am luat România și egalul, ei merg pe Olanda. Mi-au tot spus că au jucători buni, știam și eu o parte dintre ei, dar ce să fac, nu trădez țara. Merg pe ai noștri și am încredere! Va fi un meci dificil, însă sunt convins că putem scoate maximum. Le țin pumnii băieților, sunt convins că vor face un meci mare”, a mai spus Alex Băluță pentru GSP.

5 goluriîn 22 de partide a înscris Alex Băluță pentru Akademia Puskas în acest sezon

1,1 milioane de €este cota de piață a lui Alex Băluță, conform Transfermarkt

VIDEO. EURO U 21 / MATCH PREVIEW » România U21 - Olanda U21

Citește și alte știri despre echipa națională de tineret:

Presa din Spania nu crede în naționala României: „Cea mai bună generație are o problemă uriașă” + Cine este considerat cel mai bun jucător

Scăpăm de două vedete ale Olandei? Vești de ultimă oră din naționala batavă înainte de România U21 - Olanda U21

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
229465902041427
Vasile Dinca  •  24 Martie 2021, 18:50

SUCCES TRICOLORI! Sa fie o victorie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează