FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL

VIDEO Alex Bourceanu, discurs de pus în vestiar despre importanța calificării la Euro 2024: „Acum putem construi idoli din fotbaliști! Copiii să meargă spre Stanciu, Hagi și Drăgușin, nu spre influenceri”

Alex Bourceanu, discurs de pus în vestiar despre importanța calificării la Euro 2024
Alex Bourceanu, discurs de pus în vestiar despre importanța calificării la Euro 2024

Articol de , - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 18:27 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 18:43

Alex Bourceanu (38 de ani) a participat la meciul caritabil transmis de GSP.ro alături de Răzvan Raț, Miodrag Belodedici sau Dacian Varga. La finalul partidei, acesta a ținut un discurs-manifest despre importanța unei calificări la Euro 2024.

Alex Bourceanu a făcut o paralelă între jocul caritabil în care copiii s-au fotografiat mai mult alături de influenceri decât de fotbaliști.

EUROPA, NE-AM ÎNTORS! HAGI & IORDĂNESCU 2.0 » România se califică la Euro 2024, după o victorie de VIS cu Israel, și e LIDER în grupă
ISRAEL - ROMÂNIA
EUROPA, NE-AM ÎNTORS! HAGI & IORDĂNESCU 2.0 » România se califică la Euro 2024, după o victorie de VIS cu Israel, și e LIDER în grupă

VIDEO. Alex Bourceanu, discurs de pus în vestiar despre importanța calificării la Euro 2024

„Deși erau foarte mulți foști jucători în teren, unii și din «Generația de Aur», copiii au venit și au făcut poze cu influencerii. N-am nimic cu influencerii, absolut nicio răutate! Ideea e cum construim exemple și idoli dintre fotbaliști. Acesta este un moment în care putem construi idoli din fotbaliști. 

În momentul în care Nicolae Stanciu va veni într-o adunare, copiii să meargă la el să facă poze. La fel și cu Hagi, Cicâldău, cu Marin, Drăgușin și toți băieții. Trebuie să construim modele! Vrem ca ai noștri copii, inclusiv băiatul meu, să iasă afară și să joace fotbal, baschet, să facă alergare. Nu să stea cu ochii în telefon!”, a spus Alexandru Bourceanu.

Citește și alte știri:

Ianis Hagi, interviu sincer în Spania: „Asta e ținta mea, simt că o pot face!”

A fost coechipier cu mulți dintre tricolorii care vor juca în „dubla” de foc cu Israel și Elveția: „Unii mai aruncă «hate»! Multă lume e rea”. Și el vrea la Euro 2024!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
Extraterestrul_2023
Extraterestrul_2023  •  19 Noiembrie 2023, 07:50

bateti la portile politicienilor ! FOTBALUL e domeniul care aduce cea mai multa bucurie si tristete...AJUTATI-L !

planetfun
planetfun  •  18 Noiembrie 2023, 20:09
Postat de godot pe 18 Noiembrie 2023, 18:39

A citit și ăsta o carte și se crede deștept. Ce idoli, când lumea e scârbită de jocul naționalei? Calificarea eventuală dintr-un context excepțional de favirabil, e doar un rezultat mai degrabă contabil sau administrativ, zero mândrie, zero emoție.

Tu n-ai citit nici textul asta, d-apai sa mai si intelegi esenta.

magic4ever
magic4ever  •  18 Noiembrie 2023, 20:09

Asta ar mai lipsi sa ii facem eroi sau idoli pe jucatorii Romaniei daca ne calificam din cea mai usoara grupa unde am castigat multe puncte cu noroc sau cu ajutorul arbitrilor si echipele cu care luptam pentru calificare sau incurcat la greu ...

Vezi toate comentariile (20)
Comentează