FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

EXCLUSIV // VIDEO A fost coechipier cu mulți dintre tricolorii care vor juca în „dubla” de foc cu Israel și Elveția: „Unii mai aruncă «hate»! Multă lume e rea”. Și el vrea la Euro 2024!

A fost coechipier cu mulți dintre tricolorii care vor juca în dubla de foc cu Israel și cu Elveția: „Unii mai aruncă «hate»! Multă lume e rea”. Și el vrea la Euro 2024!
A fost coechipier cu mulți dintre tricolorii care vor juca în dubla de foc cu Israel și cu Elveția: „Unii mai aruncă «hate»! Multă lume e rea”. Și el vrea la Euro 2024!

Articol de - Publicat sambata, 18 noiembrie 2023 08:00 / Actualizat sambata, 18 noiembrie 2023 13:54

Alex Cîmpanu, 23 de ani, a fost coechipier la U21 cu mai mulți dintre actualii „tricolori” de la prima reprezentativă și a explicat fanilor cum se resimte atmosfera din punct de vedere al unui fotbalist

  • Israel - România  e programat în această seară, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV 

Tic-tac, tic-tac, se apropie timpul pentru meciul cu Israel, de la Budapesta, urmat marți de ultimul duel din grupa preliminară, cu Elveția, pe Arena Națională. „Tricolorii” sunt în cursa pentru calificare, chiar de pe prima poziție, au așteptări mari de la aceste ultime două confruntări.

Alex Cîmpanu despre cum gândește fotbalistul român: ”Multă lume e rea! Dar fiecare e liber să-și spună părerea”

Alex Cîmpanu, mijlocașul lateral împrumutat un sezon de Universitatea Craiova la U Cluj, îngroașă rândul celor foarte optimiști vizavi de ultimele două partide din grupă. Pe mulți dintre cei ce ne vor reprezenta în ultimele meciuri ale anului îi cunoaște foarte bine, i-au fost coechipieri la selecționatele naționale de juniori și la cea Under 21.

„Optimist, clar! Avem șanse reale, suntem foarte bine, sus, eu zic că ne vom califica. Da, cu majoritatea tricolorilor de acum am fost coleg la U21, știu ce pot.

Din ultimele meciuri, am văzut atitudine, un grup incredibil, mie îmi place cum arată naționala noastră.

Nu, nu sunt rușinat. Multă lume e rea! Nu ai cum schimba omul... Fiecare e liber să-și spună părerea. E mai ușor din afară să critici. Nu știi cum e în interior. Nu toți suporterii sunt răi, unii au făcut sport, știu despre ce e vorba. Dar unii mai aruncă, să zic așa, cu hate! Să critice, să se ia de unul, de altul, nu e frumos”, a reacționat Alex Cîmpanu într-un interviu acordat GSP.ro.

La Euro 2024, fiecare jucător o să vină cu alt moral, ar fi ceva extraordinar. Nu am fi ”ciuca bătăilor”! De ce?!

-Alex Cîmpanu, mijlocaș U Cluj

Alex Cîmpanu vrea la prima reprezentativă: „Chiar visez”

Cu prezențe la toate naționalele până la cea ”mare”, jucătorul ardelenilor a transmis că se înscrie și el pe lista fotbaliștilor care aspiră la un loc în prima reprezentativă în eventualitatea calificării la Euro 2024.

”Mai am hop-ul ăsta, să prind prima reprezentativă. Chiar visez, contează de cât de bine mă pregătesc, cum o să fiu în jocurile oficiale de la echipa de club”, a transmis mijlocașul lateral.

11meciuri, 1 gol și 1 assist a adunat Cîmpanu în actuala ediție

VIDEO Euro 2024 - Calificări » Match Preview Israel - România

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Una caldă, alta rece pentru Sabău la U Cluj: revine fotbalistul care l-a impresionat, are probleme unul dintre cei mai lăudați jucători

EXCLUSIV De la „Așa sunt zilele mele” la „Noi suntem peluza Șepcile roșii!” » Experiența unui străin încă îndrăgostit de Cluj Napoca

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  19 Noiembrie 2023, 15:59

Da Alex, lumea e rea, aruncam cu "hate" aiurea, dar tu cand incepi sa joci fotbal??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează