FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Alex Chipciu povestește cum a fost dezamăgit de Adrian Mutu: „Era idolul meu și voiam să debutez cu el”

Articol de GSP - Publicat luni, 18 martie 2019 21:09

Alexandru Chipciu, mijlocașul de la Sparta Praga, a vorbit la FRF TV despre momentul în care a fost convocat pentru prima dată de Victor Pițurcă la echipa națională pentru un meci cu San Marino, în 2011.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani își dorea să debuteze alături de Adrian Mutu, însă „Briliantul” a petrecut cu Gabi Tamaș în cantonament, iar cei doi au fost excluși din lot.

„Am avut posibilitatea să-l întâlnesc la echipa națională pe Mutu, care era un idol pentru mine când eram mic. Îi puneam multe întrebări, ca să aflu tot felul de lucruri despre el. Când am venit prima dată la națională voiam să joc cu el, dar el a avut o escapadă și a fost scos din lot. Eram supărat că nu s-a mai întâmplat asta”, a declarat Chipciu.

„Mi-aș dori ca într-o bună zi să fiu antrenor și, normal, să ajung selecționer cândva, oricine își dorește să antreneze naționala țării sale. Dar e prematur să vorbim despre asta.

Țin minte că atunci când aveam 19-20 de ani, eram la Brăila, împrumutat de la Brașov, și tata, care era mare stelist, mi-a zis: Băi, gata, nu mai ajungi la Steaua. Nici eu nu mai eram atât de sigur. Aveam deja 20 de ani. Până la urmă, m-am întors la Brașov, și într-un an eram la echipa națională. Orice e posibil”

Alexandru Chipciu

 Citește și:

Rădoi glumește pe seama situației de la naționala lui Cosmin Contra: „Să plecăm mai repede, până nu mai convoacă pe cineva de la noi” :)

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează