FOTBAL  »  NATIONALA  »  AL AHLI

Alexandru Mitriță, cu gândul la echipa națională: „Orice jucător își dorește asta” + ce mesaj a avut internaționalul român pentru suporterii Craiovei

Alexandru Mitriță (25 de ani)
Alexandru Mitriță (25 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 11:21 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 11:49

Alexandru Mitriță (25 de ani) a fost prezent la egalul obținut de Universitatea Craiova cu FC Argeș, scor 1-1, în runda #20 din Liga 1, iar la finalul meciului i-a transmis un mesaj selecționerului echipei naționale, Mirel Rădoi.

Fotbalistul celor de la Al Ahli a fost în lojă pe stadionul Ion Oblemenco, iar după meci a declarat că se gândește la echipa națională și are încredere în selecționerul Mirel Rădoi. Fostul jucător al Universității Craiova le-a transmis suporterilor olteni să nu își piardă încrederea în echipa din Bănie, chiar dacă clubul a ajuns la șase egaluri consecutive în Liga 1.

Alexandru Mitriță, mesaj pentru Mirel Rădoi: „Orice jucător își dorește să fie la echipa națională”

„Oricare jucător își dorește să fie la echipa națională. Mereu îmi va fi gândul, iar dacă voi fi convocat voi veni cu cea mai mare plăcere. Îl cunosc pe Mirel Rădoi, este un antrenor tânăr care își dorește să câștige, a avut un turneu fantastic cu naționala U21 și sunt sigur că o să urmeze aceași cale și cu naționala mare”, a declarat Alexandru Mitriță.

2 goluria marcat Alexandru Mitriță pentru echipa națională a României

Alexandru Mitriță a debutat pentru echipa națională în 2018 și a strâns 18 selecții în tricoul României, sub comanda selecționerilor Cosmin Contra și Mirel Rădoi.

Alexandru Mitriță: „Trebuie să fim alături de echipă”

Alexandru Mitriță a evoluat două sezoane pentru Universitatea Craiova și a rămas suporterul echipei de pe stadionul Ion Oblemenco: „Să fie alături de echipă, au fost momente și mai puțin bune. Trebuie să fim alături de echipă și când merge bine și când merge prost, și cu siguranța o sa fie din nou Craiova o putere mare”

1 trofeua câștigat Alexandru Mitriță cu Universitatea Craiova: Cupa României în sezonul 2017/18

VIDEO. Alexandru Mitriță: „Mesajul meu pentru suporteri este să fie alături de echipă“

Citește și alte știri din fotbalul intern: 

Cifre uluitoare! Ce prag a atins Gigi Becali după vânzarea lui Dennis Man la Parma

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint explică mutarea făcută de FCSB: „S-a văzut lipsa”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  03 Februarie 2021, 10:33

De cate ori a evoluat la Nationala, nu l-am remarcat deloc pe acest tanar. Mitrita, imi pare rau, dar nu ai stofa si puterea de a jongla (ca aia esti, un mingicar) in fata unor jucatori de fotbal consacrati. Iti iese cu muncitorii din fotbal, cu salariatii (cei care primesc o leafa mimand fotbalul). Atat.

antalmihai
antalmihai  •  30 Ianuarie 2021, 16:56

Respect Mitri!

cky33
cky33  •  30 Ianuarie 2021, 12:16

Mitrita, Stanciu, Maxim si Chiriches sa ramana la cămile. Să vină altii mai buni in martie la nationala!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează