FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ilie Dumitrescu și Gabi Balint explică mutarea făcută de FCSB: „S-a văzut lipsa”

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 08:50 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 09:44

FCSB s-a mișcat repede și, după ce l-a dat pe Dennis Man (22 de ani) la Parma, pentru 11 milioane de euro și bonusuri de 2 milioane, l-a adus gratis pe atacantul croat Ante Vukusic (29 de ani).

Ilie Dumitrescu, cel care i-a cerut lui Gigi Becali în mai multe rânduri să aducă un atacant la FCSB, și Gabi Balint au comentat transferul făcut de echipa lui Toni Petrea și au explicat de ce clubul roș-albastru avea nevoie de un vârf de careu, dând exemplu meciul jucat pe terenul lui FC Argeș, terminat 0-0.

Ilie Dumitrescu: „Buziuc încearcă, dar atât”

„FCSB a atacat, dar jucătorii nu au fost eficienți în fața porții. Chiar și pe terenul ăsta (n.r – de la meciul cu FC Argeș, 0-0) au avut ocazii importante. Pe o asemenea suprafață te ajută mult un număr 9! Poate să finalizeze un duel aerian. Buziuc este un jucător care încearcă, dar atât”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

„S-a văzut lipsa unui atacant, unui număr 9. Jucătorii FCSB-ului au încercat situații de unu la unu, dar n-au reușit nimic. Octavian Popescu nu are forță, Coman la fel. Octavian Popescu se angrenează în multe situații pe care nu le înțelegi și nu poate să șuteze. De multe ori lovește mingea cu latul, nu are șut”, a spus și Gabi Balint.

10 meciuria bifat Vukusic în actuala stagiune pentru Olimpija. A reușit un gol. Cifrele modeste sunt cauzate și de conflictul dintre cele două părți

450.000 de euroeste cota de piață a croatului, conform Transfermarkt

Vukusic a dat 27 de goluri sezonul trecut, în 40 de meciuri la Olimpija Ljubljana. A mai jucat la Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.

VIDEO Ilie Dumitrescu: „Eu am crescut cu Steaua! Nimeni nu poate să nege asta”

Citește mai multe știri despre FCSB:

S-a terminat procesul dintre Adi Popa și FCSB! Prima reacție: „A fost ultimul termen de plată”

Previziune în conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan: „Vor ajunge la judecată, fiți atenți ce vă spun”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
baddog26
baddog26  •  30 Ianuarie 2021, 10:40
Postat de dinamo100 pe 30 Ianuarie 2021, 10:19

Aducerea unui "nr 9" cu o valoare discutabila nu poate suplini golul lasat de Man. Cand in sfarsit fcsb mergea bine si avea sanse reale la titlu, Becali s a autosabotat. Nu cred ca fcsb mai poate concura cu cfr.

Pe o suma de 11 mil nu aveam cum sa nu il vanda.Este intradevar un amre minus absenta lui Man.Acolo insa sunt solutii, acolo pe dreapta, poat juca atat Morutan cat si Olaru.Deja in atac, se calcau jucatorii pe picioare!!!

dinamo100
dinamo100  •  30 Ianuarie 2021, 10:19

Aducerea unui "nr 9" cu o valoare discutabila nu poate suplini golul lasat de Man. Cand in sfarsit fcsb mergea bine si avea sanse reale la titlu, Becali s a autosabotat. Nu cred ca fcsb mai poate concura cu cfr.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează