FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRE

Previziune în conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan: „Vor ajunge la judecată, fiți atenți ce vă spun”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține că știe cum se va încheia conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan. +12   FOTO
Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține că știe cum se va încheia conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan.

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2021 19:30 / Actualizat vineri, 29 ianuarie 2021 20:36

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, susține că știe cum se va încheia conflictul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan.

Dumitru Dragomir, verdict în conflictul Gigi Becali vs. Anamaria Prodan

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că se poate ajunge inclusiv la tribunal, însă este sigur că, într-un final, Becali va face pace cu soția lui Laurențiu Reghecampf.

Toţi au dreptate, absolut toţi au dreptate! Fiți atenți ce spun. Vor ajunge la judecată! Singurul care e stăpânul jucătorului e Gigi Becali. Ăsta este capitalismul! Peştele mare îl înghite pe cel mic! Iar Gigi Becali a înţeles cel mai bine acest capitalism şi cum se fac banii. Nu e el stăpânul?! Nu a finanţat el clubul? Nu a cumpărat el din banii lui jucătorul?

Asta este viata în business, joci la mai multe capete. Dar nu vă temeţi, ei se împacă. Gigi pune benzină pe foc şi după aia ştie să liniştească focul. Gigi Becali uită până mâine că s-au jignit! Cu mine cum a fost? Ne-am jignit şi seara ne duceam şi jucam împreună jocuri de noroc. Convingerea mea e că într-o săptămână ajung la o înţelegere şi totul se stinge. Trebuie să se înţeleagă pentru că toţi au dreptate aici.

Nu vedeţi pe ce sume vinde Giovanni? El şi cu Victor sunt cei mai tari impresari din această ţară, după aceea urmează Ana, și mai sunt câţiva, 5-6 impresari tineri. Poate Ana să le ţină piept fratilor Becali? Nu! Şi pierde dacă face scandal. Pierde enorm, pierd toţi! Bine, şi Ana e sămânţă de scandal, dar e diplomată. Are minte. Ana şi ştie cum să-şi conducă afacerile”, a declarat Dragomir, conform as.ro.

Primele imagini din Italia cu Dennis Man

Dennis Man la Parma
Giovanni Becali în Italia, pentru transferul lui Dennis Man
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
Dennis Man la Parma
+8 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Scandal uriaș! Anamaria Prodan trece la amenințări: „Sobolăneii Giovanni și Gigi Becali, ciocul mic, că arunc foc pe nări!” » Patronul FCSB răspunde: „Ne-a făcut de râsul României!”

Dennis Man, prezentat la Parma! Reacția lui Mihăilă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
magic4ever
magic4ever  •  30 Ianuarie 2021, 13:11

Becali este patronul echipei,nu stapan pentru ca fotbalistii nu sunt o marfa sau ***...dar cam asa ii trateaza Becali...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

joze_maurinio
joze_maurinio  •  30 Ianuarie 2021, 02:15
Postat de Carlos Mendoza pe 29 Ianuarie 2021, 23:11

Nush’ cum dracu’, dar mitica pare a fi mereu de acord cu toți. Cata risipa de vorbe... degeaba. Hai, sa fie bine ca sa nu fie rau.

Asa e militianul. Si criminalul si victima au dreptate. Pai, nu vedeti ca Mario e manga beat si drogat, omoara omul, si el e victima. A uitat lumea, presa si procuratura. Plus ca daca vezi in titlu: "fiti atenti ce va spun", stii din prima ca e Mitica ala care abereaza si o ia pe aratura. Noroc ca se pricepe si avem nationala pe locul 1-3 in lume, ca avem numai jucatori, fiti atenti ce va spun: "in primii 3 din lume!". Atacanti, mijlocasi, fundasi, portari, antrenori si conducatori sunt in primii 3 din lume, asculati ce va spun. Normal ca si nationala e in top 3 in clasamentul mondial si joaca finale de Euro si World Cup din 2 in 2 ani.

972520872778599
Carlos Mendoza  •  29 Ianuarie 2021, 23:11

Nush’ cum dracu’, dar mitica pare a fi mereu de acord cu toți. Cata risipa de vorbe... degeaba. Hai, sa fie bine ca sa nu fie rau.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează