FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Noul atacant de la FCSB, deturnat de la o altă echipă din Liga 1: „Voiam să-l prezentăm miercuri”

Ante Vukusic
Ante Vukusic

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2021 14:22 / Actualizat joi, 28 ianuarie 2021 15:34

Atacantul Ante Vukusic (29 de ani) avea o înțelegere cu Sepsi OSK, dar mutarea a fost deturnată de FCSB, care a intrat pe fir în ultimul moment!

Ante Vukusic, ultima dată la Olimpija Ljubljana, va semna în scurt timp cu FCSB, după cum finanțatorul roș-albaștrilor a dezvăluit miercuri. Înainte de a se înțelege cu FCSB, Vukusic a fost la un pas de a ajunge la o altă echipă aflată pe loc de playoff. Este vorba despre Sepsi OSK.

Ante Vukusic, la un pas de Sepsi înainte să aleagă FCSB

Vukusic era în vederile noastre de ceva timp. L-am analizat bine. Ne-a fost propus, ne-am înțeles pentru transferul său pe un an jumătate, cu prelungirea pe încă un sezon. Voiam să-l prezentăm miercuri la prânz. Din păcate, am fost înștiințați ca nu mai vine, am văzut ca a ales FCSB în ultimul moment. 

Ceea ce s-a întâmplat ne pun semne de întrebare în privința caracterului sau. Poate e mai bine, poate nu. Vom vedea, îl vom avea adversar în Liga 1”, a declarat Cornel Șfaițer pentru GSP.ro.

Cei de la Sepsi achitaseră deja biletele de avion pentru ca atacantul și reprezentanții săi să ajungă în România. Suma plătită de covăsneni, de 1.000 de euro, le va fi înapoiată, conform impresarilor fotbalistului.

Vukusic, contract până la finalul sezonului cu FCSB

Vukusic va semna cu FCSB un contract valabil 4 luni, până la finalul acestui sezon, cu posibilitate de prelungire pentru încă un an. Vukusic va fi singurul atacant de meserie din lotul roș-albaștrilor.

450.000 de euroeste cota de piață a croatului, conform Transfermarkt

Vukusic a dat 27 de goluri sezonul trecut, în 40 de meciuri la Olimpija Ljubljana. A mai jucat la Hajduk Split, Laussane-Sport, Pescara, Waasland-Beveren, Greuther Furth, Tosn, Olimpia Grudziadz și NK Krsko.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Daniel Pancu, OUT de la Poli Iași: „Răbdarea a ajuns la sfârșit”

Diego Fabbrini a dat cărțile pe față în privința rezilierii contractului cu Dinamo » Alți doi jucători au devenit liberi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (93)
magic4ever
magic4ever  •  29 Ianuarie 2021, 17:10

De ce nu spuneti ca Vukusic anul asta in 10 meciuri in toate competitiile a inscris doar 1 gol?:) Vukusic era un atacant cu potential la FM 2012...este posibil sa fie un atacant peste media campionatului nostru...sa vedem ce mai este de el...

roja_azul_
roja_azul_  •  28 Ianuarie 2021, 18:19
Postat de man99 pe 28 Ianuarie 2021, 18:11

care este!:)) ce urlau toti ca man nu face nici doi lei ,ca nu il vom vinde niciodata !

Vai mama lor de frustrati!:))

man99
man99  •  28 Ianuarie 2021, 18:11
Postat de roja_azul_ pe 28 Ianuarie 2021, 18:07

Daaaa...si acum nu mai e bun! Strugurii sunt acri!:))

care este!:)) ce urlau toti ca man nu face nici doi lei ,ca nu il vom vinde niciodata !

Vezi toate comentariile (93)
Comentează