FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

Alexandru Mitriță dă din casă înainte de România - Grecia: „Mister Iordănescu ne ajută foarte mult la acest aspect”

Alexandru Mitriță, România // foto: captură YouTube @ FRF TV
Alexandru Mitriță, România // foto: captură YouTube @ FRF TV

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 14:16 / Actualizat joi, 24 martie 2022 14:29

Alexandru Mitriță (27 de ani), mijlocaș român de la PAOK, a prefațat meciul amical cu Grecia, prima partidă din mandatul selecționerului Edi Iordănescu.

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca României pe 25 martie, de la ora 20:15, acasă, pe stadionul din Ghencea, împotriva naționalei Greciei. Urmează un test cu reprezentativa Israelului, marți, 29 martie, la Netanya.
  • Partidele vor putea fi urmărite liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

„Ne așteaptă o partidă foarte grea, nu contează cine va marca. Sperăm să câștigăm. Pentru mine este un meci normal, nu pot spune că ar fi ceva special să marchez împotriva Greciei. Să înscriu pentru națională în general este o mândrie pentru mine.

Nu pot să spunem că le suntem superiori sau inferiori, fiecare echipă are jucători puternici, în campionate puternice. Suntem 11 jucători, plus cei de pe bancă, trebuie să luptăm pentru culorile noastre. Avem jucători în campionate bune, pe teren se va da lupta finală”, a spus Mitriță despre duelul împotriva elenilor. 

Edi Iordănescu cere disciplină absolută la națională: „Nu e nimeni punct fix. Trebuie să livrezi”. Toate declarațiile
ROMÂNIA - GRECIA
Edi Iordănescu cere disciplină absolută la națională: „Nu e nimeni punct fix. Trebuie să livrezi”. Toate declarațiile

Alexandru Mitriță, înainte de România - Grecia: „Edi Iordănescu a venit cu o mentalitate foarte puternică”

Întrebat despre colaborarea cu noul selecționer, Edi Iordănescu, Mitriță a spus: 

„Nu l-am mai avut ca antrenor pe Mister, dar știu că este un antrenor foarte bun. Am luptat de multe ori împotriva lui. În ultima perioadă am adus un plus la echipa națională cu Mister Mirel Rădoi, acum domnul Edi Iordănescu încearcă să ne susțină, să ne împingă mult mai multe de la spate. 

A venit cu o mentalitate foarte puternică, ne ajută foarte mult să lucrăm mental și cu siguranță vom face lucruri foarte frumoase împreună”.

Mijlocașul cu 3 goluri pentru naționala României mizează pe sprijin important din partea fanilor: „Sper să fie cât mai numeros publicul, să fie alături de noi. Și ei așteaptă o calificare de foarte mult timp, aceste meciuri amicale ne dau încredere și trebuie tratate ca atare. Publicul așteaptă de la noi două victorii, sper să le oferim acest lucru”. 

Am crescut foarte mult în Grecia din punct de vedere fizic, mental, experiența din Grecia m-a ajutat și mă ajută în continuare.

Toată echipa Greciei este periculoasă, nu vorbim de un singur jucător. OK, unul face diferența, dar astăzi mai mult contează grupul.

Nu am vorbit ceva special cu colegii de la PAOK, am spus că ne vom întâlni pe teren, iar cel mai bun să câștige. Nu am făcut vreun pariu, nici nu voi face.

Vrem să luăm fiecare meci în parte, apoi vom vedea. Cu toții ne dorim să ajungem la un turneu final, sperăm să o facem cât de curând. Reprezentăm echipa națională pentru a fi alături de cei mai buni, nu doar pentru amicale.

- Alexandru Mitriță, PAOK & România

Mai multe știri despre echipa națională: 

GSP a aflat cei 8 jucători care au simptomatologie de viroză respiratorie » Au șanse mici să joace în România - Grecia

Convocare de urgență la echipa națională: „Intră de azi în cantonament”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
George
George  •  24 Martie 2022, 17:47

Si...scuze de rere.....daca tot va ajuta sa lucrati....mental......clar nu avem viitor. Aveti menta, nu minte. ***......*** ( *** *** ), nu ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

George
George  •  24 Martie 2022, 17:44

Bai....."miritza"......Mister se scrie cu litera mica, adica mister ( enigma.....etc. ) ..............acum lasand gluma la o parte, chiar trebuie numit/apelat fiecare antrenor cu titulatura de Mister ? Asta se castiga prin rezultate, nu se impune sau, subantelege din start..............

Vezi toate comentariile (2)
Comentează