FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Convocare de urgență la echipa națională: „Intră de azi în cantonament”

Deian Sorescu, convocat de urgență // foto: Imago Images
Deian Sorescu, convocat de urgență // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2022 10:01 / Actualizat joi, 24 martie 2022 10:18

Deian Sorescu (24 de ani) a fost convocat de urgență în lotul echipei naționale pentru meciurile amicale cu Grecia, respectiv Israel.

  • Edi Iordănescu va debuta pe banca României pe 25 martie, de la ora 20:15, acasă, pe stadionul din Ghencea, împotriva naționalei Greciei. Urmează un test cu reprezentativa Israelului, marți, 29 martie, la Netanya.
  • Partidele vor putea fi urmărite liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Pro X.

Problemele medicale cu care se confruntă o parte dintre „tricolori”, care prezintă simptome de viroză respiratorie și nu s-au putut antrena normal în ultimele zile, au provocat staff-ul naționalei să efectueze o convocare de urgență.

Experimentul lui Becali pune un fotbalist într-o situație șocantă: semnează sau plătește 5 milioane de euro!
FCSB
Experimentul lui Becali pune un fotbalist într-o situație șocantă: semnează sau plătește 5 milioane de euro!

Deian Sorescu, convocat de urgență la echipa națională!

Edi Iordănescu l-a chemat pe Deian Sorescu, mijlocașul lui Rakow, care a bifat 5 apariții la noua sa echipă - un total de 350 de minute - de la transferul în Polonia, consemnat în ianuarie.

Jucătorul lui Rakow Czestochowa, locul 2 în Polonia, intră de azi în cantonamentul României”, anunță frf.ro.

Deian Sorescu are 20 de meciuri pentru Dinamo și 5 pentru Rakow în acest sezon, în care a jucat ca fundaș dreapta sau mijlocaș de bandă. În total, a înscris 9 goluri, unul pentru Rakow, restul în tricoul alb-roșu.

Dennis Man, printre „tricolorii” cu probleme

Necesitatea convocării unui alt fotbalist de atac s-a ivit ca urmare a îmbolnăvirii lui Dennis Man, care acuză o gripă puternică. Mijlocașul clubului Parma a fost testat și nu are COVID. E posibil ca Man să apară, totuși, cu Israel.

De probleme nu au fost feriți nici Andrei Ivan și Nicușor Bancu, cei doi jucători de la CSU Craiova convocați de Edi Iordănescu. Acești au ajuns la lot răciți, dar au trecut repede peste acest episod, iar începând de marți s-au antrenat normal. Dennis Man, în schimb, are o formă mai agresivă de gripă sezonieră.

Mai multe știri de actualitate: 

De la „vom juca în play-off” la „nu avem cum să scăpăm direct” » În 6 luni, Dinamo l-a secat de încredere pe Torje

4 jucători din Liga 1 pe care mizează Dragomir: „Ei vor fi viitorul” » Ce jucător de la FCSB a cerut la națională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ion_pila
ion_pila  •  24 Martie 2022, 19:47

Buna gaselnita asta cu DenIzMan racit. Adica il convocam la lot dar nu-l bagam in teren ca sa vada lume ca e prost. Ma mir cum n-a aparut si Morutan.

steaua.libera
steaua.libera  •  24 Martie 2022, 13:50

Nu uitati de Olaru, chiar merita

tororosso
tororosso  •  24 Martie 2022, 11:11

Dacă sa ajuns la convocarea în pripă și pe cumetrii a unor jucători sub mediu valoric dintr-un campionat anost înseamnă că sacul cu valori decente este spre zero . Tot lotul este subțire cu jucători de o etapă care prind o zi fastă și alte zece dezastroase . Echipa alcătuită de Iordănescu jr. creată la repezeală , pe genunchi și fără speranțe la vreo calificare la turneele viitoare . Pe-ăştia îi avem, cu ăştia defilăm . Amatorilor de comedii ... meciurile ce urmează !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează