FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1

IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA 1-1. Doi internaționali, ironizați după egalul din Liga Națiunilor: „Unul cu nădragii în jos, iar altul a dat doar pase în spate”

FOTO: Guliver/GettyImages +14   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 00:23 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 00:53

România a remizat dramatic cu Irlanda de Nord, 1-1, în ultimul meci din Liga Națiunilor, iar Ciprian Marica s-a declarat nemulțumit de jocul prestat de naționala antrenată de Mirel Rădoi.

Fostul atacant a spus că nu îi place jocul României și i-a criticat în special pe fundașul stânga Mario Camora și pe atacantul Denis Alibec.

„România a tras un șut pe poartă în prima repriză. Al doilea a fost în minutul 76, la șutul lui Marin, iar al treilea șut a fost golul. Aș fi vrut să văd un joc mai consistent, care să promită mai mult. Nu sunt euforic pentru că jocul nu-mi dă motive. Mă neliniștește jocul și nu văd progres! Să mă bucur de 1-1 după un joc modest?! Nu pot.

Jocul cu trei fundaș nu este înțeles! Camora și Crețu nu au intrat în centru, nu au creat ocazii... Cea mai bună pasă a lui Camora a fost în spate, așa cum au fost 90% dintre ele. Sunt lucruri care nu îmi plac.

Încerc să văd partea bună, că suntem în urna a doua, dar sunt afectat de ratarea calificării la EURO. Căutăm soluții, încercăm tot felul de lucruri, dar nu îmi place jocul, Așteptam mai mult în această seară. De la Man voiam să văd o sclipire, de la Tănase... Alibec n-a fost în joc! Cu nădragii în jos, parcă era în reluare!  Nu am nimic cu el, dar mi s-a părut că azi n-a adus nimic constructiv! Bine, nici n-a avut cine să îi dea mingea”, a declarat Ciprian Marica la ProTV.

 

VIDEO Toate reacțiile după Irlanda de Nord - România sunt la GSP LIVE

Citește mai multe știri despre Irlanda de Nord - România

România e în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022! Cum arată grupa grea și grupa ușoară pentru „tricolori”

Vocile Gazetei » Irlanda de Nord - România, comentat de Ioaniţoaia, Geambaşu şi Udrea: „Un 1-1 inestetic ne face mai frumoși decât un 0-1 «spectaculos»”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
2155133897964464
Conti Conti  •  19 Noiembrie 2020, 18:37

Ce tot ii tineti apararea lui Camora si Alibec, nu conteaza ca a zis Marica sau cine a zis...sunt trompete si cu asta basta

pirucul
pirucul  •  19 Noiembrie 2020, 14:30

marica da note la jucatori el care a fost de cariera , rezerva.

pirucul
pirucul  •  19 Noiembrie 2020, 14:29

pai camora pasa in spate ca la aparare jucatorul din fata lui nu il ajuta si cand sa paseze nu se arata. dar cei de creatie ce au facut atacul ce a facut?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează